• 瀏覽: 11,585
  • 回覆: 52
+6
本主題由 bonbon2468 於 2022-8-5 12:07 移動
16叔路經以往常有幫趁的潮州滷水店。。。見此招人告示!呢個職位真係唔簡單:要跟客人有良好溝通、要懂電子磅操作、要斬料快手。。。而令老問滿意,先至係最難!
咦!今日食滷味都好喎!gogogo......出發到16叔近排的最愛,買返盒正野先!相片隨後上呈!

附件

IMG-20220804-WA0001.jpg(487.66 KB)

IMG-20220804-WA0005.jpg(354.17 KB)

IMG-20220804-WA0002.jpg(284.22 KB)

IMG-20220804-WA0004.jpg(200.37 KB)

IMG-20220804-WA0003.jpg(173.32 KB)

IMG-20220805-WA0000.jpg(160.15 KB)

超記滷味🤣

引用:
原帖由 farm1615 於 2022-8-5 11:37 發表
超記滷味🤣
阿媽都話正!

引用:
原帖由 unclesixteen 於 5-8-2022 11:36 發表
16叔路經以往常有幫趁的潮州滷水店。。。見此招人告示!呢個職位真係唔簡單:要跟客人有良好溝通、要懂電子磅操作、要斬料快手。。。而令老問滿意,先至係最難!
咦!今日食滷味都好喎!gogogo......出發到16叔近排的最愛,買返盒正野先!相片隨後上呈!
阿鼎

引用:
原帖由 🥚蛋蛋🥚 於 2022-8-5 11:44 發表

阿鼎
蛋蛋,阿鼎已經唔啱16叔口味喇。。。陣間一嗰盒正野,你睇過啱食的話,16叔話畀你聽喺邊度買!

引用:
原帖由 farm1615 於 2022-8-5 11:37 發表
超記滷味🤣
我懷疑你講粗口諧音

引用:
原帖由 unclesixteen 於 5-8-2022 11:46 發表

蛋蛋,阿鼎已經唔啱16叔口味喇。。。陣間一嗰盒正野,你睇過啱食的話,16叔話畀你聽喺邊度買!
多謝16叔,試味呢D我搵蛋媽

正呀

靚仔就得

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-8-5 11:36 發表
呢個價錢好難請到人,三餸飯姐姐都3萬月薪啦

調味滷味,,師傅

門面咁似鼎x香

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2022-8-5 11:48 發表

我懷疑你講粗口諧音
以前崇光後面駱克道
真係有間"釗記鹵味"㗎
不過執咗好多年囉

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2022-8-5 11:48 發表

我懷疑你講粗口諧音
不用懷疑

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-8-5 11:36 發表
如果計日薪一定無人做。🙈

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]