• 瀏覽: 9,411
  • 回覆: 49
  • 追帖: 2
今日落大雨 等咗好耐都冇停 平時就會出去食, 美孚最正嗰樣嘢就係可以 唔使揼到雨 喺樓下就可以買一個靚靚仔仔嘅燒臘飯 點知今日真係有驚喜 啲餸好似食極都食唔曬咁 唯有留返夜晚宵夜整通粉!

引用:
原帖由 今天外圍的採購 於 2022-8-5 13:25 發表
今日落大雨 等咗好耐都冇停 平時就會出去食, 美孚最正嗰樣嘢就係可以 唔使揼到雨 喺樓下就可以買一個靚靚仔仔嘅燒臘飯 點知今日真係有驚喜 啲餸好似食極都食唔曬咁 唯有留返夜晚宵夜整通粉!
半肥叉,燒肉皮脆,份量足,$30真心抵👍🏻

三兜嘢抵食。

質素、份量都不俗。

超值

引用:
原帖由 今天外圍的採購 於 2022-8-5 13:25 發表
好正斗 !

好正斗喎!

全部都係豬叉燒ok喔~

30蚊好足料!

個燒肉真係無得頂, 
好多燒味舖堂食都係切頭切尾的.

抵食

引用:
有相片?又真係好抵食

三十蚊又真係平!仲平過兩餸飯!

抵食

引用:
雙鐵路四通八達十五分鐘出到油尖旺

主題標籤 #宵夜
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]