• 瀏覽: 8,806
  • 回覆: 68
+4
其實蔡楓華金句,真係對好多人或者好幾個電視台都有用

好L失敗嘅經理人,電視台,藝人,演唱會同粉絲!

明明有問題個個都會好小心,肥野出現就個個放曬心, 即係放鬆戒備,咁就更加仆街。

肥花收皮啦

遲啲就當無事發生過咁,繼續出黎揾錢,不過到時放心,實會有一大班人繼續奉獻金錢俾佢地,佢地仍然可以繼續人血饅頭

引用:
原帖由 傑豬仔 於 2022-8-5 19:38 發表
有無諗過十二個細路既休息時間呢?我覺得肥花用得佢地太盡啦!
係妖台搾乾搾盡就真

花姐頂住呀!

個棺材蓋,閉唔到呀!😅

屎忽花

肥花準備食死貓啦你

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2022-8-5 18:59 發表

搾乾搾淨, 連企街紙板都要做埋
人妖紙板人剛剛已經和街衣一齊燒咗,已經不見了,真是太好,唔使見到嚇死。

引用:
原帖由 joefo 於 2022-8-8 12:54 發表

人妖紙板人剛剛已經和街衣一齊燒咗,已經不見了,真是太好,唔使見到嚇死。
黃人真係冇情冇義。  我只過姜濤板已攝係一幢可樂後邊

妖台模式已到盡頭, 解散班鏡仔, error 和 Collar 算啦  !

引用:
原帖由 千堂 於 2022-8-5 15:28 發表
肥花頂住,一定要受晒你應得既報應

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2022-8-8 13:09 發表

黃人真係冇情冇義。  我只過姜濤板已攝係一幢可樂後邊
其實人形紙板重大件過產品,又要放係產品前面展示,非常懷疑不是幫產品賣廣告,係反過來產品幫人妖賣廣告,所以通街都放,好似更有一隻係左近。

引用:
原帖由 joefo 於 2022-8-8 14:15 發表

其實人形紙板重大件過產品,又要放係產品前面展示,非常懷疑不是幫產品賣廣告,係反過來產品幫人妖賣廣告,所以通街都放,好似更有一隻係左近。
有時見隨街邊放,都覺佢哋好可憐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]