• 瀏覽: 6,780
  • 回覆: 11
屋企部電腦壞咗,啲嘢做唔切都冇得拎返屋企做,成個禮拜都喺公司OT到起碼9點幾先走
有星期一二有幾個同事OT,不過去到星期三開始夜晚就返我一個人喺公司
每晚8點打後我喺位度做嘢就覺得後面好似有人望住我,我又唔敢擰轉睇
其他同事已經走晒,就算係保安巡樓都唔會企喺我後面望住我呀…
其實我今日仲有啲嘢趕住做,不過諗起feel到有人望住我就覺得好驚,佢係咪想警告我應該要準時收工?

有鬼陪你OT

引用:
原帖由 老佛爺爺 於 2022-8-5 15:33 發表
有鬼陪你OT
唔好啦我大個仔唔使人陪我

我試過加班個陣電腦狂閃 嚇到我即刻走人 好驚

隻鬼想搞死你,佢地做野慢慢來,隻鬼越走越近,最後。。。。同定親友告別

引用:
原帖由 J@son^_^ 於 2022-8-5 15:31 發表
屋企部電腦壞咗,啲嘢做唔切都冇得拎返屋企做,成個禮拜都喺公司OT到起碼9點幾先走
有星期一二有幾個同事OT,不過去到星期三開始夜晚就返我一個人喺公司
每晚8點打後我喺位度做嘢就覺得後面好似有人望住我,我又唔敢擰轉睇
其實我今日仲有啲嘢趕住做,不過諗起feel到有人望住我就覺得好驚,佢係咪想警告我應該要準時收工?
試下同你老細講

引用:
原帖由 kwma 於 2022-8-6 12:24 發表

試下同你老細講
老細:隻鬼我養

以前有次開ot到零晨差不多4點,在玻璃反射情況下,我直頭見到是個類似黑色影子的物體,飄得好快,當晚十秒走人

唔洗驚你自己吓自已,驚就念喃嘸阿彌陀佛

引用:
原帖由 J@son^_^ 於 2022-8-5 15:31 發表
大聲講粗口屌9走佢

曾經去過d炒場寫字樓,個個都係個芒裝個倒後鏡

不過鏡嘅野,有時好邪,明啦

引用:
疑生生暗軌啫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]