• 瀏覽: 7,543
  • 回覆: 71
佢哋講到日本邀請佢哋出席summer sonic. 睇返個場地原來係pacific stage,表演時間竟然係第一日嘅朝頭早開門十一點。haha... 根本連屙尿位時間都唔係。唔去咪幫viu tv慳返啲錢佢哋一定好開心。

summer sonic 係一連兩日嘅日本夏天大型音樂活動。啲大哥手全部都係夜晚表演,晏晝嘅時間係畀啲二線歌手暖場。當地有四個場,頭先睇過時間表先發覺mirror原來畀人擺喺最細嗰個pacific stage,仲要擺喺第一日朝頭早開門十一點鐘個場。邊有人會今早去睇?呢啲垃圾時間,唔去就罷。

引用:
原帖由 冰涼的月光光 於 2022-8-5 15:37 發表
summer sonic 係一連兩日嘅日本夏天大型音樂活動。啲大哥手全部都係夜晚表演,晏晝嘅時間係畀啲二線歌手暖場。當地有四個場,頭先睇過時間表先發覺mirror原來畀人擺喺最細嗰個pacific stage,仲要擺喺第一日朝頭早開門十一點鐘個場。邊有人會今早去睇?呢啲垃圾時間,唔去就罷。
垃圾一定人地比垃圾時間你表演,仲吹到自己好威咁。

花姐爭取左好耐

引用:
原帖由 冰涼的月光光 於 2022-8-5 15:34 發表
佢哋講到日本邀請佢哋出席summer sonic. 睇返個場地原來係pacific stage,表演時間竟然係第一日嘅朝頭早開門十一點。haha... 根本連屙尿位時間都唔係。唔去咪幫viu tv慳返啲錢佢哋一定好開心。
相信MIRROR 必定可以繼續進軍國際, 為香港爭光.

引用:
原帖由 冰涼的月光光 於 2022-8-5 15:34 發表
你仲乜篤穿件事

引用:
原帖由 doublebird2014 於 2022-8-5 16:32 發表

你想跌嘢整死埋外國舞蹈員?

引用:
原帖由 doublebird2014 於 2022-8-5 16:32 發表

垃圾7出國際無難度

垃圾做垃圾時間,正常

多人睇到香港蛋散男團咁L柒,笑死果班人花姐使唔使負責任

日本人唔識睇破地獄喎.

引用:
原帖由 冰涼的月光光 於 2022-8-5 15:37 發表
人哋識佢哋老鼠🤭

引用:

已經柒出國際啦,仲爭咩光?
 佢地仲活係自己嘅世界

引用:
原帖由 童叔 於 2022-8-5 18:45 發表

垃圾7出國際無難度
影衰左香港

引用:
原帖由 jeff_whc 於 2022-8-5 19:13 發表
多人睇到香港蛋散男團咁L柒,笑死果班人花姐使唔使負責任
佢地 以為未排練好就出場

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]