• 瀏覽: 15,320
  • 回覆: 100
  • 追帖: 1
+3
經典科幻電影《鐵血戰士》(Predator)系列,最新鉅製《鐵血戰士:狩獵追擊》(Prey)將於8月5日在Disney+上線。電影由《末世街10號》(10 Cloverfield Lane)導演丹卓登堡(Dan Trachtenberg)執導,製作出《鐵血戰士》系列前傳新作。

找回最初狩獵刺激

《鐵血戰士》首集始於1987年,當中最吸引眼球的除了男主角阿諾舒華辛力加(Arnold Schwarzenegger)之外,劇情更是顛覆想像。《鐵血戰士:狩獵追擊》作為《鐵血戰士》的前傳,將會帶領觀眾回到300年前,探索鐵血戰士與人類之間戰爭的起源,回到史無前例的高等敵人首次入侵地球的經歷,以駭人形象現身人類眼前。彪悍原住民對戰高科技外星高等生物鐵血戰士,逐漸演變成殘忍的獵殺,找回最初狩獵刺激!

似乎值得入場噃⋯⋯
原文網址: https://www.hk01.com/sns/article/799877

啱啱呢兩日先睇哂之前嗰四套

多謝提醒,睇緊

引用:
原帖由 PMSHK 於 2022-8-5 17:01 發表
多謝提醒,睇緊
有優先場?

唔知呀,見 閣下出帖,味撳去睇吓囉,哈、又有得睇喎!
節奏比較慢

連血獸武器同個樣都回歸原始

幾想睇......

引用:
原帖由 Jefftungkk 於 5/8/2022 17:57 發表
幾想睇......
睇囉

引用:
原帖由 PMSHK 於 2022-8-5 17:01 發表
多謝提醒,睇緊
好睇嗎?有無爛過2018年果套?

引用:
原帖由 pgs1301 於 2022-8-5 17:25 發表

有優先場?
線上,不會上戲院

引用:
原帖由 PMSHK 於 2022-8-5 17:58 發表

睇囉
啱啱睇完,比預期好睇......

仲吾到D+ 仲快過戲院上

套戲不過不失喇⋯⋯

引用:
原帖由 sinhotang 於 5/8/2022 20:15 發表

好睇嗎?有無爛過2018年果套?
好少少咁喇,2018好似係之前嗰四套中最曳

引用:
原帖由 Sampras.l 於 2022-8-5 20:18 發表

線上,不會上戲院
原來迪士尼加有得睇,之前宣傳冇講過,有啲意外:
https://m.youtube.com/watch?v=ToO5GCb32pg

爛片.主角由頭到尾黑口黑面又樣衰. 呢套又想改寫之前D經典角色. 第一部係要成隊大隻隻軍人先搞點,宜加一個靚妹就得.食蕉啦

主題標籤 #disneyplus
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]