• 瀏覽: 13,892
  • 回覆: 127
+10
就其八十個自由球只入兩球的數據,建議他到專業機構檢測主踢罰球的步伐和方式

我係坦'克刀會想整走佢 ,''''

引用:
原帖由 一休二師弟 於 2022-8-6 11:17 發表
我係坦'克刀會想整走佢 ,''''
唔好, 放後備, 每場尾2,3分鐘先放佢出去。

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2022-8-6 11:19 發表

唔好, 放後備, 每場尾2,3分鐘先放佢出去。
咁樣主帥'做不長   佢有老費照...😚

講事實

引用:
原帖由 太郎愛插西 於 2022-8-6 07:43 發表

咁阿朗算唔算虎入豬群🤔🤔🤔
末路球會,基本上美國班主是來炸汁

C朗係歷史最佳射手,你要個史一射手回防即係叫雲巴士頓守龍,叫雲達沙入波,傻架?完全錯晒

唔霸道點會有今日嘅成就呀啲on9教練

引用:
原帖由 PokG.O.A.T 於 2022-8-6 13:17 發表
C朗係歷史最佳射手,你要個史一射手回防即係叫雲巴士頓守龍,叫雲達沙入波,傻架?完全錯晒
咁點解中場同後衛要幫手進攻呀,天才

近年興全場逼搶戰術講到天下無敵上晒腦,講真真係曬氣,稍為識波既人已經破解到,只要打防守反擊,將c朗放最前唔洗回後,已破解,例如水魚利打前場緊逼,陣型壓上,當失球權一腳傳俾中圈c朗打快速反擊,由中圈跑到禁區全英超無人夠c朗快,加埋c朗射術,搞掂

引用:
原帖由 太郎愛插西 於 2022-8-6 13:20 發表

咁點解中場同後衛要幫手進攻呀,天才
天才,咁係因為戰術需要,全統442陣式兩邊中場負責底線傳中,當對方兩閘被兩翼吸引,咁邊路咪空晒閘位咪上囉,有空位都唔上呀?天才

引用:
原帖由 PokG.O.A.T 於 2022-8-6 13:24 發表
近年興全場逼搶戰術講到天下無敵上晒腦,講真真係曬氣,稍為識波既人已經破解到,只要打防守反擊,將c朗放最前唔洗回後,已破解,例如水魚利打前場緊逼,陣型壓上,當失球權一腳傳俾中圈c朗打快速反擊,由中圈跑到禁區全英超無人夠c朗快,加埋c朗射術,搞掂
恭喜你已經搵到曼聯全勝Formula

引用:
原帖由 messissem 於 2022-8-6 13:27 發表

足球一隊係踢11人,所謂戰術並無特定方式,我只係覺得啲人下下將逼搶講到天下無敵,真係唔識波

引用:
原帖由 messissem 於 2022-8-6 13:27 發表

皇馬都係咁贏歐冠咋嘛,咪以為逼搶天下無敵先得架,真係無敵,利物浦就唔會輸咁慘

引用:
原帖由 PokG.O.A.T 於 2022-8-6 13:34 發表

皇馬都係咁贏歐冠咋嘛,咪以為逼搶天下無敵先得架,真係無敵,利物浦就唔會輸咁慘
所以逼搶之父真係害左牙朗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]