• 瀏覽: 13,895
  • 回覆: 127
+10
引用:
原帖由 PokG.O.A.T 於 2022-8-6 13:27 發表

天才,咁係因為戰術需要,全統442陣式兩邊中場負責底線傳中,當對方兩閘被兩翼吸引,咁邊路咪空晒閘位咪上囉,有空位都唔上呀?天才
戰術🤔🤔你真係當人唔識架喎,利害利害
不過而家曼聯領隊嘅戰術就係要你偶像咁做
而你咁講即係話你偶像唔洗返後防守,淨係係前面等餵啦
原來你都覺得你偶像係前面等餵嘅🤭🤭🤭🤭

引用:
原帖由 太郎愛插西 於 2022-8-6 13:58 發表

戰術🤔🤔你真係當人唔識架喎,利害利害
不過而家曼聯領隊嘅戰術就係要你偶像咁做
而你咁講即係話你偶像唔洗返後防守,淨係係前面等餵啦
原來你都覺得你偶像係前面等餵嘅🤭🤭🤭🤭
你真係天才,作為領隊,陣中擁有歷史射手球王,應該發揮最大威力,射手就應該入球,咁都叫等餵?咁巴西肥度,雲巴士頓,雲尼斯達萊咪全部都係等餵王?

如果c朗係球霸,皇馬當年點會買佢?仲破埋迪史提芬奴入球紀錄,成為歷史最佳?皇馬係歐洲最佳球會之一,c朗就係係皇馬隊史第一人

C朗為足球帶來新高度,亦係皇馬創會百幾年中,眾星中最耀眼既一顆超巨星,當c朗若干年後退役,皇馬應該會將班拿貝球場改為基斯坦奴球場以作紀念

不嬲難頂。鐘意就發脾氣返屋企。係有啲人要扮盲啫。

引用:
原帖由 PokG.O.A.T 於 2022-8-6 14:28 發表

你真係天才,作為領隊,陣中擁有歷史射手球王,應該發揮最大威力,射手就應該入球,咁都叫等餵?咁巴西肥度,雲巴士頓,雲尼斯達萊咪全部都係等餵王?
等餵王,冇人餵波就冇作為!

引用:
原帖由 kkl6226 於 2022-8-6 14:37 發表
不嬲難頂。鐘意就發脾氣返屋企。係有啲人要扮盲啫。
巨星有脾氣好正常

引用:
原帖由 sng850 於 2022-8-6 14:40 發表

等餵王,冇人餵波就冇作為!
雲巴士頓呢?轟炸機梅拿呢?

引用:
原帖由 PokG.O.A.T 於 2022-8-6 14:28 發表

你點講你偶像都係等餵
你偶像而家最大嘅威力~等餵

引用:
原帖由 PokG.O.A.T 於 2022-8-6 13:17 發表
C朗係歷史最佳射手,你要個史一射手回防即係叫雲巴士頓守龍,叫雲達沙入波,傻架?完全錯晒
小朋友,有冇認真睇過88歐國杯
仲有90年代初AC米蘭呀?

引用:
原帖由 minis.marco 於 2022-8-6 15:06 發表

小朋友,有冇認真睇過88歐國杯
仲有90年代初AC米蘭呀?
無呀,雲巴士頓球左幾多球十二碼呀?

引用:
原帖由 太郎愛插西 於 2022-8-6 14:57 發表

你點講你偶像都係等餵
你偶像而家最大嘅威力~等餵
雲巴士頓呢?答我啦唔該

引用:
原帖由 PokG.O.A.T 於 2022-8-6 15:35 發表

雲巴士頓呢?答我啦唔該
你開個雲巴士頓嘅post我咪去答你囉
係呢度講翻等執行等餵戰術嘅阿朗啦

其實而家阿朗情況點?

- 無新球會接收?
- 想免費走?但無球會收,走得去邊?
- 繼續留嚮曼聯?
- 結果無加入任何球會,新一季無波踢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]