• 瀏覽: 4,825
  • 回覆: 46
而家先知道自已點弱法?咁就唔好吹到咁大咁行啦,做人做事做乜都好,低低地咪幾好,長期三點不露算啦。
MIRROR紅館騷風波!經理人花姐首開腔:看到自己的脆弱
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20220805/bkn-20220805144919991-0805_00862_001.html?refer=hn2

我是真正的薑桃,因為我夠薑,而且愛吃水蜜桃。
引用:
原帖由 ARTHUR53 於 2022-8-5 18:12 發表
而家先知道自已點弱法?咁就唔好吹到咁大咁行啦,做人做事做乜都好,低低地咪幾好,長期三點不露算啦。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20220805/bkn-20220805144919991-0805_00862_001.html?refer=hn2
始終佢只係一個小女人(雖然條八婆好大份),viutv無理由叫佢一個承擔所有責任嘅,小超也要負責啦,用錯人,用咗個脆弱女人,搞到演唱會腰斬,蝕大本。
希望個dancers無事,否則viutv一世蒙上陰影。

引用:
原帖由 Okuno.Sou 於 2022-8-5 18:55 發表

始終佢只係一個小女人(雖然條八婆好大份),viutv無理由叫佢一個承擔所有責任嘅,小超也要負責啦,用錯人,用咗個脆弱女人,搞到演唱會腰斬,蝕大本。
可惜到而家,細細超半句都無提過。
妖台一定要聽佢指示。所以咪又係封口。

引用:
原帖由 ARTHUR53 於 2022-8-5 18:58 發表

細超做人從來未承擔過, 假學歷,有綫,數碼港..... 只係有個老豆李超人而.

脆麻花

引用:
原帖由 ARTHUR53 於 2022-8-5 18:58 發表

可能要睇香港小姐,佢好留意㗎。
所以邊得閒理會佢眼中班二打六。

引用:
原帖由 ARTHUR53 於 2022-8-5 18:12 發表
我睇到佢食人同卑鄙無恥

恃住李家影響力,極盡剝削同霸凌。佢自己個仔就榮華富貴,人地個仔就賤過泥,唔男唔女。

天要修佢。

引用:
唔係脆弱,係卸膊,係食人血饅頭

引用:
原帖由 Puke007 於 2022-8-5 19:02 發表

細超做人從來未承擔過, 假學歷,有綫,數碼港..... 只係有個老豆李超人而.
仲有生左三個仔都唔俾人入宮。

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2022-8-5 19:37 發表

唔係脆弱,係卸膊,係食人血饅頭
扮可憐,佢係兇手之一,扮晒受害者

引用:
原帖由 Okuno.Sou 於 2022-8-5 18:55 發表

演唱會腰斬未必蝕呀,原本開12場,第四場先出事,完成度有1/3,可能可以保到本,後面退飛都係退正價,sponsorship 如果要全退/退凸就要蝕。

佢同mirror都會撐住,問題係仲有冇冇想你撐得住?快啲洗定個籮友準備過精彩人生啦。

引用:

Mirror呢對組合應該玩完㗎喇,不過較受歡迎嗰兩三位鏡仔作獨立發展都應該仲有得玩下,始終粉絲多!

由頭由第一日都話依條女人唔掂㗎啦。佢最撚叻就係跌咗電視機落嚟跟住遲20秒走出嚟話取消演唱會。佢成個人最叻就係呢一句啦。係人都知都要停啦嚟。咁嘅樣嘅工作態度你害死咗個12件明日之星天王巨星啊。咁樣食屎啦根本就冇料成日扮有料。唔想屌7你但係你又成日串公公你做乜嘢姐。

引用:
無料唔好扮四條啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]