• 瀏覽: 7,201
  • 回覆: 30
+4
😋

引用:
原帖由 pc999 於 2022-8-6 20:28 發表
去深仔記, 一碗水餃麵, 一碗淨雲吞, 百食不厭.
最緊要彈牙靚麵

明白安利哥唔開名原因

好多版友對依間野都好惡言相向

我只係覺得佢唔係出色得咁緊要, 但overall一D都唔差, 順路就食得過

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-8-5 20:47 發表

呢一間。。。遊客多嗰一期,餛飩一盤淥。。。夠膽死生麵都係一盆下水!結果梗係。。。冇下次了!
有釘我都食過

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2022-8-5 20:15 發表
望落幾正
深水埗留心記呀去對面萬家村好過起碼對得起個價錢下午茶餐一碗麵2個生煎包一罐野飲最平40蚊

引用:
原帖由 朱投炳 於 2022-8-7 18:05 發表
明白安利哥唔開名原因

好多版友對依間野都好惡言相向

我只係覺得佢唔係出色得咁緊要, 但overall一D都唔差, 順路就食得過
我久唔久食吓,每次都掂

睇到樽醃蘿蔔好多人都知邊間咖喇!

食麵都係麥奀好食,見上面有ching 講深仔記順使講埋,深仔記個湯都唔錯,但係有資本注入之後唔係每一間都掂,麥奀要食中環涼茶舖上面嗰間,深仔記要食油麻地(好多年冇返香港唔知搬咗去邊)砵蘭街嗰間,有時會見到深仔記本人喺門口打躉飲酒先好去。
兩間啲分店都唔差但係要同其他名店比就差好遠,同樣價錢梗係去食總店。

引用:
原帖由 onlee2004 於 2022-8-5 19:17 發表
大家好

唔好問我邊間

彈牙

你特登影埋嗰樽酸蘿蔔,好難唔知邊間

從來唔覺好食

引用:
原帖由 onlee2004 於 2022-8-5 19:17 發表
大家好

唔好問我邊間

彈牙

樣子超甜美..........

引用:
原帖由 Nataliea2022 於 2022-8-7 19:40 發表

你特登影埋嗰樽酸蘿蔔,好難唔知邊間
今次蘿蔔冇咁辣

支醋幾好味

引用:
原帖由 sipsipsip 於 2022-8-7 19:46 發表
從來唔覺好食
謝謝你的意見

引用:
原帖由 織菊妨基 於 2022-8-7 19:33 發表
食麵都係麥奀好食,見上面有ching 講深仔記順使講埋,深仔記個湯都唔錯,但係有資本注入之後唔係每一間都掂,麥奀要食中環涼茶舖上面嗰間,深仔記要食油麻地(好多年冇返香港唔知搬咗去邊)砵蘭街嗰間,有時會見到深仔記本人喺門口打躉飲酒先好去。
兩間啲分店都唔差但係要同其他名店比就差好遠,同樣價錢梗係去食總店。
麥奀試過中環總店,超掂

引用:
大家好

唔好問我邊間

彈牙

好唔好食都唔理了,小弟多數去呢間。現在無乜客易搵位,去完特賣城貪呢間方便就腳

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]