• 瀏覽: 13,454
  • 回覆: 167
  • 追帖: 1
+3
中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
可以得到回應:你投降算鳩數吧

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2022-8-6 00:12 發表
https://www.youtube.com/watch?v=kgr4NQRFngY
美國的狗識講人話。。。!?

司機又想玩野,而家放火果個是老美,唔係中國,關人忍士。

引用:
原帖由 stocky1010 於 2022-8-6 00:47 發表
司機又想玩野,而家放火果個是老美,唔係中國,關人忍士。
問佢老闆,拜登拎多幾支刺針飛彈打飛機,拎多d草去隊啦。
唔好來煩我地中國,來香港招d黃屍做火魔法屍連登仔抗俄啦

司機叫賴屎嗰個攪掂佢啦

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2022-8-6 00:12 發表
https://www.youtube.com/watch?v=kgr4NQRFngY
納粹小丑做狗嘅以為自己係老幾?
你主人先係同level

啊爺的確有能力叫老俄收手,不過問題係你值得啊爺去幫?再講由一開始就係你唔聽話在先,而家受罸係應該,就等全世界睇下同老俄中共玩野既下埸
要明白有能力去做同值得去做係兩回事。

引用:
原帖由 炭屎郎 於 2022-8-6 00:34 發表
可以得到回應:你投降算鳩數吧
烏再唔投降烏女人好快變寡婦啦

點都吾會調停  俄國同西方為敵  符合中國利益

我地神洲大陸話應該繼續向西推進核戰到不落替閣!
還留得下的納粹國家我來幫你地瞬間復活重建!

中國話解決方法好簡單咪就係烏克蘭放棄烏東地區、永不加入北約,解散亞速營。

8月底百萬大軍反攻俄國嘛
調咩停啫

引用:
原帖由 老實香港人 於 2022-8-6 01:18 發表
啊爺的確有能力叫老俄收手,不過問題係你值得啊爺去幫?再講由一開始就係你唔聽話在先,而家受罸係應該,就等全世界睇下同老俄中共玩野既下埸
要明白有能力去做同值得去做係兩回事。
睇佢之前放出嘅要求,係連克裏米亞都要埋
邊個都無能力調停
係咁咬中國唔放,我估係想將戰敗責任屈喺中國頭上

西方唔似國家
似學生搞霸凌被人打返轉頭+報警
出咗事到處求人幫手勸俄消案咁

呢兩三年強行充公中國民企在烏克蘭的資產,而家要中國幫手?想得真美!

歐盟話新疆有強迫勞動,種族滅絕,無民主嘅極權國家,仲制裁緊中國官員,點解要聽你枝笛?

主題標籤 #中國 #澳洲
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]