• 瀏覽: 11,241
  • 回覆: 97
炎唱歌較好

有好歌,就會爆紅

引用:
原帖由 donaldfu 於 2022-8-6 02:55 發表
炎明熹大陸返香港之後得 APM 一個商業活動之後靜晒,反而姚焯菲已經有網球訓練開幕活動,某大商場 LINE FRIENDS 公仔拍攝,擔任兩個慈善機構活動大使……

TVB 又話木頭人好紅??😂
mirror紅館揼死人最紅

引用:
原帖由 donaldfu 於 2022-8-6 02:55 發表
炎明熹大陸返香港之後得 APM 一個商業活動之後靜晒,反而姚焯菲已經有網球訓練開幕活動,某大商場 LINE FRIENDS 公仔拍攝,擔任兩個慈善機構活動大使……

因為炎唔係純粹公司嘅圈錢工具

提示: 違規內容已被屏蔽
堅決反對
只係兩地品味不同

兩個會有不同類型的fans

又想挑撥兩邊fans

一個返緊學一個放緊暑假咁都有得比較

炎明熹直頭係鏡妖嘅克星,佢一返到香港鏡妖個爛騷即刻出事兼收皮

吾好成日偷睇tbb藝人,死返去妖臺係咁自hig打哂飛機,h叫12人妖好紅呀, 好L多job呀……但又吾知點解班人妖冇乜錢落袋嘅……

佢係返香港休息,返上大陸做一個商演嘅收入係香港嘅五六倍啦。

Chantel先係真紅!有人耍手段,壓迫chantel,所以嗰隻野唔開胃,甚至噁心!

雙非係香港無人喜歡,應該返內地發展

引用:
原帖由 可樂味伏特加 於 2022-8-6 11:28 發表
Chantel先係真紅!有人耍手段,壓迫chantel,所以嗰隻野唔開胃,甚至噁心!
雙非永遠踩住Chantel,好唔公平

引用:

做乜唔推十二妖,就快散啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]