• 瀏覽: 11,603
  • 回覆: 97
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 積克W 於 2022-8-6 11:55 發表

學人玩分化,好心就收皮啦,你關心妖團有冇得繼續喺娛樂圈出現好過啦
講事實又接受唔到,人地男團關我叉事咩

妖人又離間

引用:
原帖由 donaldfu 於 2022-8-6 02:55 發表
炎明熹大陸返香港之後得 APM 一個商業活動之後靜晒,反而姚焯菲已經有網球訓練開幕活動,某大商場 LINE FRIENDS 公仔拍攝,擔任兩個慈善機構活動大使……

TVB 又話木頭人好紅??😂
GIGI 準備出新歌喎

你唔知???

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2022-8-6 09:17 發表
炎明熹直頭係鏡妖嘅克星,佢一返到香港鏡妖個爛騷即刻出事兼收皮
正!想班友收皮好耐!

引用:
原帖由 donaldfu 於 2022-8-6 02:55 發表
炎明熹大陸返香港之後得 APM 一個商業活動之後靜晒,反而姚焯菲已經有網球訓練開幕活動,某大商場 LINE FRIENDS 公仔拍攝,擔任兩個慈善機構活動大使……

咁班12春而家有乜?又話好紅?

不過呢排佢哋真係好紅,個個做縮頭烏龜丫頭

引用:
原帖由 Gagababy 於 2022-8-6 11:35 發表

雙非永遠踩住Chantel,好唔公平
Chantel咁底調都咁紅已經好公平!人靚又叻女點唔會得人鐘意先!

引用:

Chantel 佢父母應該有的地位, 佢父母的朋友也“識 do”, 比面派對也.
又可能炎想完成學業再出來闖 ?

姚的粉絲係真粉絲,靚女應該有唔少男仔鍾意。炎就……

引用:

努力

又如何!

引用:
原帖由 加多尼奧 於 2022-8-6 12:33 發表
姚的粉絲係真粉絲,靚女應該有唔少男仔鍾意。炎就……
人地粉絲係印度

引用:

要追功課呀!你班仆街多商演又話人唔讀書,全部都係你地講晒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]