• 瀏覽: 11,604
  • 回覆: 97
妖炎可以會開演唱會,叫「妖炎惑衆演唱會」!

你好緊張咩?

引用:
原帖由 積克W 於 2022-8-6 08:54 發表

幾肯定,至少撐到Mirror收檔
人地係想挑起g粉罵戰去轉移12妖紅館意外視線呀看來古生下指示了

係都比佢休息吓.做死人咩

然之后... 炎明熹!

引用:
原帖由 今晚有飯開 於 2022-8-6 07:03 發表
人地要追番D工課,邊有咁多時間商演呀!TVB唔同V台,V台就會用到D藝人盡,
一陣Gigi多商演
D無謂人又L話人吾駛讀書

引用:
原帖由 e5432whm 於 2022-8-6 18:26 發表

妖打手好驚Gigi, 又驚Chantel, 又驚After Class, 又驚聲夢1,又驚XIX, 而家連嘉洛同偉豪都驚.....  

妖廣告令人不安, 要求即時停播所有妖廣告 molamola死硬啦
死啦,燈神話M不會解散,即係.......

樓主,關鬼你事咩  ,諗下自己好過哪,沒腦白痴仔,你又有咩商演,係天橋底表演呀,打烏蠅

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 donaldfu 於 2022-8-6 02:55 發表
炎明熹大陸返香港之後得 APM 一個商業活動之後靜晒,反而姚焯菲已經有網球訓練開幕活動,某大商場 LINE FRIENDS 公仔拍攝,擔任兩個慈善機構活動大使……

TVB 又話木頭人好紅??😂
你咁留意炎明熹做乜 

引用:
原帖由 今晚有飯開 於 2022-8-6 07:03 發表
人地要追番D工課,邊有咁多時間商演呀!TVB唔同V台,V台就會用到D藝人盡,
你呢句真, TVB 冇太迫到佢地癲,GG 回港後考試

引用:
原帖由 donaldfu 於 2022-8-6 02:55 發表
炎明熹大陸返香港之後得 APM 一個商業活動之後靜晒,反而姚焯菲已經有網球訓練開幕活動,某大商場 LINE FRIENDS 公仔拍攝,擔任兩個慈善機構活動大使……

TVB 又話木頭人好紅??😂
呢期唔夠妖台爛鏡咁紅,日日見報爛屏殺人事件

結論:大家期待 Yumi,妖炎奸菲過眼雲煙!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]