• 瀏覽: 6,974
  • 回覆: 141
  • 追帖: 1
+6
本主題由 babyvvai 於 2022-8-6 14:40 移動
保安局日前點名譴責及緝捕袁弓夷、何良懋及梁頌恆,在海外籌組所謂「香港議會」,涉嫌違反《港區國安法》中的「顛覆國家政權」罪,容海容8月5日即

Who is she?

https://www.hk01.com/即時娛樂/800529 ... p;utm_campaign=mama

陳潔玲咪唱歌果個囉

引用:
原帖由 沙填入臀門. 於 2022-8-6 07:34 發表
保安局日前點名譴責及緝捕袁弓夷、何良懋及梁頌恆,在海外籌組所謂「香港議會」,涉嫌違反《港區國安法》中的「顛覆國家政權」罪,容海容8月5日即

邊個陳潔玲?又關佢乜事?

白金升降機?

引用:
原帖由 沙填入臀門. 於 2022-8-6 07:34 發表

敢問大家,
如果你的家人真的是犯了法,你會否與犯罪者脫離關係?更何況所犯的是所謂國安法,一個有佢講而無理講,求9其一句都可以入你罪的所謂法例。

我自問一定唔會,始終是一家人。

當一個所謂的人,因家人犯了所謂之罪行,便將他/她放棄,登報脫離關係,以保自己的政治前途,呢個夠竟是什麼東西,你哋可以給我說明嗎?

休左佢啦

自己唔移民果下咪仲奇?

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2022-8-6 09:17 發表

超超級抽水怪

引用:
原帖由 大師係我 於 2022-8-6 09:21 發表

敢問大家,
如果你的家人真的是犯了法,你會否與犯罪者脫離關係?更何況所犯的是所謂國安法,一個有佢講而無理講,求9其一句都可以入你罪的所謂法例。

當一個所謂的人,因家人犯了所謂之罪行,便將他/她放棄,登報脫離關係,以保自己的政治前途,呢個夠竟是什麼東西,你哋可以給我說明嗎?
真係求其講句就拉?佢好似係海外組織緊咩香港議會喎⋯⋯
不過我同意呢個脫離關係有啲on99

引用:

敢問大家,

賤畜才唔識乜野叫三綱五常!

又抽水

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2022-8-6 09:17 發表

2打6,唔移民

唔使識佢

引用:

敢問大家,

黑暴都可以斷6親有咩唔可以 十幾年朋友或親人唔係黃都可以話斷就斷 真係可笑。畜牧黎。

引用:
原帖由 yuk777044 於 2022-8-6 09:26 發表
休左佢啦
就係冇lor, 個男人又話自己黃底
明知紅底女人都娶
到而家個女人發聲明
仲龜縮跟住個老婆
個男人好大機會係假黃真藍la

即係咁講,如果男人係黃,佢真係冇撚用lor. 俾個女人head 晒

乜水?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]