• 瀏覽: 2,440
  • 回覆: 13
3台新推搶機王!
用最低$228 5G plan, 預繳$500, 買機皇最多可以慳六千!
https://www.facebook.com/9958156 ... 142qtpZysos5iAWTjl/

正呀, 仲要14日內一定拎到機

想知部機王係咩機,IPHONE????

引用:
原帖由 kitwingchu 於 2022-8-6 16:52 發表
3台新推搶機王!
用最低$228 5G plan, 預繳$500, 買機皇最多可以慳六千!
https://www.facebook.com/99581565987/posts/pfbid02rKCpU3cPRRGuFE8gF2DLmiY11YR2LxjNdmkRPgqntK5VghA142qtpZysos5iAWTjl/
iphone先有?

引用:
原帖由 elainechan22 於 2022-8-7 07:41 發表

iphone先有?
部機有D似IPHONE, 不過我覺得直接問下好D, 3台有3TOTALK 問

有quota? Thx for share!真係手快有手慢無

引用:
原帖由 lgsucks 於 2022-8-7 17:39 發表
有quota? Thx for share!真係手快有手慢無
應該有quota,咁講左500蚊預繳,即係抽唔中應該退番比你

引用:
原帖由 kkw64 於 2022-8-7 20:47 發表

應該有quota,咁講左500蚊預繳,即係抽唔中應該退番比你
我諗3台都多貨既, 咁大間公司

睇佢要求又唔算高,join佢228蚊既plan就可以參加!

引用:
原帖由 kkw64 於 2022-8-7 20:47 發表

係唔係8月中就知結果呢

咁抵? 係要抽奬定點架

引用:
原帖由 Mcqueen 於 2022-8-9 11:23 發表
咁抵? 係要抽奬定點架
條link有3個steps,你跟要求做就ok, 個活動8月19日完

引用:
原帖由 kkw64 於 2022-8-9 20:45 發表

條link有3個steps,你跟要求做就ok, 個活動8月19日完
多謝介紹,岩岩join左

引用:
原帖由 kkw64 於 2022-8-9 20:45 發表

唔知會唔會好多人爭呢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]