• 瀏覽: 14,019
  • 回覆: 82
+11
16叔千呼萬喚。。。終於等到平價了!來一個潮州狗肚魚烙!荷唧!

附件

IMG-20220806-WA0008.jpg(95.99 KB)

IMG-20220806-WA0007.jpg(204.84 KB)

IMG-20220806-WA0006.jpg(171.43 KB)

IMG-20220806-WA0004.jpg(137.95 KB)

IMG-20220806-WA0003.jpg(130.83 KB)

IMG-20220806-WA0001.jpg(135.52 KB)

IMG-20220806-WA0000.jpg(186.5 KB)

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-8-6 21:22 發表
16叔千呼萬喚。。。終於等到平價了!來一個潮州狗肚魚烙!荷唧!
等緊你等緊你 乜嘢叫做九母魚呀

出圖見識見識

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2022-8-6 21:23 發表

等緊你等緊你 乜嘢叫做九母魚呀
等一陣!等一陣!手機就係呢個時候冇電。。。

引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2022-8-6 21:23 發表
出圖見識見識

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-8-6 21:25 發表

我一見到你出post我就跟車太貼

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-8-6 21:25 發表

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2022-8-6 21:26 發表

我一見到你出post我就跟車太貼
有樣睇啦!

引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2022-8-6 21:27 發表

有嘢睇啦有嘢睇喇!

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-8-6 21:38 發表

有嘢睇啦有嘢睇喇!
我攞胡椒粉同魚露起筷

引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2022-8-6 21:42 發表

我攞胡椒粉同魚露起筷
你真識食!

好好味喎

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-8-6 21:22 發表
爭杯啤酒

引用:
真係第一次見!

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-8-6 21:38 發表

有嘢睇啦有嘢睇喇!
支持廚藝好好👍

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]