• 瀏覽: 10,876
  • 回覆: 27
+2
有冇師兄confirm下?

引用:
原帖由 icantstop 於 2022-8-8 11:21 發表
我收到嘅消息係咁:

就快收到第二期消費券啦!8月逢星期五(22年8月5日、8月12日、8月19日及8月26日)於SINOPEC全線站用八達通或WeChat Pay HK或BoC Pay入油,即享SINO X Power超級汽油折扣$6.8/升(柴灣站除外)或中石化汽油折扣$5.2/升。提提您,連埋積分計算,SINO X Power超級汽油折扣足足高達$7.04/升*㗎! 優惠再次咁著數,記得唔好錯過之餘,仲要提埋你身邊嘅親朋好友,一齊享受呢份震撼驚喜!
*SINOPEC PLUS APP積分折扣以2022年7月19日中石化超級汽油掛牌價計算。汽油供應有限,售完即止。八達通支付不適用於大棠路及薄扶林道站,優惠期有限並受條款約束。查詢EN取消UN 28274898

引用:
原帖由 gerson161 於 8-8-2022 11:30 發表

我收到嘅消息係咁:

就快收到第二期消費券啦!8月逢星期五(22年8月5日、8月12日、8月19日及8月26日)於SINOPEC全線站用八達通或WeChat Pay HK或BoC Pay入油,即享SINO X Power超級汽油折扣$6.8/升(柴灣站除外)或中石化汽油折扣$5.2/升。提提您,連埋積分計算,SINO X Power超級汽油折扣足足高達$7.04/升*㗎! 優惠再次咁著數,記得唔 ...
正!唔知其他有冇減得勁過呢間呢?

咁大間公司, 唔使同流合污,    經過星加坡,  什麼離岸價,  根本就可以直接採購油, 伊朗,委內瑞拉

引用:
原帖由 gerson161 於 2022-8-8 11:30 發表

我收到嘅消息係咁:

就快收到第二期消費券啦!8月逢星期五(22年8月5日、8月12日、8月19日及8月26日)於SINOPEC全線站用八達通或WeChat Pay HK或BoC Pay入油,即享SINO X Power超級汽油折扣$6.8/升(柴灣站除外)或中石化汽油折扣$5.2/升。提提您,連埋積分計算,SINO X Power超級汽油折扣足足高達$7.04/升*㗎! 優惠再次咁著數,記得唔 ...
我前幾個月問過官塘道中石化, 佢話無得用八達通。

琴日經過再入我無問, 直接去前少少既中石油入油, 因為可以用八達通。

引用:
原帖由 icantstop 於 2022-8-8 11:21 發表
中石油呢?

入油會收八達通咩

上星期五已用8通達通入咗超級-6.8

落車俾錢會唔會煩咗啲?

咁筍?用信用卡得唔得呀?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2022-8-9 09:13 發表
咁筍?用信用卡得唔得呀?
唔得,一定要用消費劵嘅付款工具,但唔一定要用消費劵,我都係先去ok入1000,再去入油

引用:
原帖由 註冊了的會員 於 9-8-2022 10:07 發表

唔得,一定要用消費劵嘅付款工具,但唔一定要用消費劵,我都係先去ok入1000,再去入油
一野無左半張消費卷!

引用:
原帖由 註冊了的會員 於 2022-8-9 10:07 發表

今日落油站問咗,佢話可以用八達通又或者用微信。

可以用八達通,又或者微信,但唔可以用信用卡。

引用:
原帖由 gerson161 於 2022-8-8 11:30 發表

我收到嘅消息係咁:

已入過,係真
,以前入六百四,今次入六百二,平多廿蚊咁大把

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]