• 瀏覽: 12,051
  • 回覆: 67
  • 追帖: 1
+38
地點:旺角。前數日,網上買了特價手機。今早出旺角門市取機。取完機。原想去食上次的日本放題。但是太早。12點才開門。行落3層,是當年銀城廣場,十分有名的平價韓燒放題。開11點。158一位,任食到下午4點。可以慢慢食。很多人食,生意好。

味道普通,一分錢,一分貨。但一定扺食,好食過茶餐廳。

肉味普通。但魚塊好食,啖啖肉。我接受,開心又一餐。好飽。

要贊是有新鮮生菜。包生菜包好食。雖然肉類普通,但是把配菜加進一起食,十分美味。

便進去食。看相:

績相:

再續相:

再續相:

呢間乜都有,超值

漢和真係好多野食,仲有係可以坐得耐,HEA下食下吹下水,又一個下午

引用:
原帖由 都唔知叫乜好 於 2022-8-8 13:47 發表
呢間乜都有,超值
當'年記得是68元任食。肉類好些。但現在都扺食。

引用:
原帖由 alice_ecila 於 2022-8-8 14:22 發表
漢和真係好多野食,仲有係可以坐得耐,HEA下食下吹下水,又一個下午
是啊。真是不喜,甚麼燒90,120分鐘。慢慢食,又不趕時間。

剛剛和這女主管閒談,說起當年銀城廣場,逢晚上,人山人海。她也嘆一聲,十多年了。

158冇得輸

引用:
原帖由 alankhyip 於 2022-8-8 14:42 發表
158冇得輸
算扺。要加一。共174元。我食了的3小時。十分多人。

引用:
原帖由 think888 於 2022-8-8 14:36 發表

是啊。真是不喜,甚麼燒90,120分鐘。慢慢食,又不趕時間。

剛剛和這女主管閒談,說起當年銀城廣場,逢晚上,人山人海。她也嘆一聲,十多年了。
漢和由學生時候識食燒肉就識佢
同埋咁多間連鎖有D都執左,佢都未執,就知佢仲有平價市場

漢和韓國料理集團於 1993 年成立....岩岩上網睇,真係就30年,勁啊

嘩,果邊開時銀城仲做緊,我作為熟客仲幫美姐手帶客人過新店,吾經吾覺,時光過得真快!

引用:
原帖由 alice_ecila 於 2022-8-8 14:51 發表

漢和由學生時候識食燒肉就識佢
同埋咁多間連鎖有D都執左,佢都未執,就知佢仲有平價市場

漢和韓國料理集團於 1993 年成立....岩岩上網睇,真係就30年,勁啊
在銀城時,我常常去,主要是平,窗境大和靚。

當年銀城,真是十分勁。一間漢和,一間日本名將。便撐起整個商場,人山人海。

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2022-8-8 15:04 發表
嘩,果邊開時銀城仲做緊,我作為熟客仲幫美姐手帶客人過新店,吾經吾覺,時光過得真快!
是啊。我們都老了。

引用:
原帖由 think888 於 2022-8-8 15:21 發表

是啊。我們都老了。
都好,綠悠卡好用

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]