• 瀏覽: 24,417
  • 回覆: 99
  • 追帖: 1
話說今日公司有位女同事有花收,有人送左花上嚟,個女同事有花收就當然好開心啦,仲要拎住大特登行公司一轉,其他同事見到就問係唔係有仔仔追佢,個女同事笑得勁開心,又要好嫌棄咁話︰送咁大紮花真係好煩,拎番屋企拎到累死... 之類嘅說話。
但其實個女同事又唔係好靚,平時都唔覺佢有咩追求者。果然不出我所料,我行經佢個位嘅時候,見到張花嘅收據,原來係個女同事用浪費券自己買花畀自己,仲要突登送嚟公司,跟本就冇人追係到扮有人追,啲消費券咁樣用法好咩?

大能把啦!

佢開心就好,你理得人咁多

女人嘅心態你唔明

引用:
原帖由 我廢我自豪 於 2022-8-8 18:01 發表
話說今日公司有位女同事有花收,有人送左花上嚟,個女同事有花收就當然好開心啦,仲要拎住大特登行公司一轉,其他同事見到就問係唔係有仔仔追佢,個女同事笑得勁開心,又要好嫌棄咁話︰送咁大紮花真係好煩,拎番屋企拎到累死... 之類嘅說話。
但其實個女同事又唔係好靚,平時都唔覺佢有咩追求者。果然不出我所料,我行經佢個位嘅時候,見到張花嘅收據,原來係個女同事用浪費券自己買花畀自己,仲要突登送嚟公司,跟本就冇人 ...
1. 一大束花 的確好唔方便
2. 仲唔同佢傾偈 你知道左天大秘密

個同事開心咪得囉

引用:
但其實個女同事又唔係好靚,平時都唔覺佢有咩追求者。果然不出我所料,我行經佢個位嘅時候,見到張花嘅收據,原來係個女同事用浪費券自己買花畀自己,仲要突登送嚟公司,跟本就冇人 ...
自己買俾自己?

引用:
原帖由 書敏 於 2022-8-8 21:14 發表
個同事開心咪得囉
係呀最緊要佢自己開心

係咪樓主想埋佢身 ? 佢見你冇車冇樓冇$$ 咁咪做場戲等你放棄囉!

引用:
以前嘅公司有個亞姐又用過呢一招

咁啱行經佢個位又咁巧合睇到張收據?

引用:
買到開心咪算

浪費卷

引用:
個女同事原來係男同事嚟?

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2022-8-8 23:32 發表

以前嘅公司有個亞姐又用過呢一招
伊莎貝拉群?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]