• 瀏覽: 19,824
  • 回覆: 40
依家放暑假多左時間返part time
我份工有時要sell客
早幾日遇到個客係我大學教授
好衰唔衰我唯一一科唔合格就係依個教授教個科
雖然補交份功課之後低空飛過
不過個教授之前有話如果下年我仲係成日走堂就唔會俾我合格
遇到教授搏佢唔認得我
但佢一見到我就話 唔怪得成日走堂啦原來要做part time
其他同事見到我地識ge就冇黎幫我手
成程教授係到單打我話我要搵錢就唔好讀書
唉 以為早幾日撞到佢係我唔好彩
今朝佢又黎買野重同我講 如果我有折俾佢咁下年如果我走堂佢都會睇住我
有無折我話唔到事嫁 唔理佢如果下年佢真係唔俾我合格咁點算

同佢講
吾搵錢點交學費

引用:
原帖由 505249341 於 2022-8-9 12:04 發表
同佢講
吾搵錢點交學費
咪係囉
我又唔係成日走堂咁都要威脅我

好L尷尬

錄低佢,報ICAC

你的客是嫖客?

綬交?

慫恿你受賄?

姣婆遇著脂粉客,肥蟲遇老雞。

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2022-8-9 13:51 發表
好L尷尬
黎r折都唔面紅
重咁理直氣壯

引用:
原帖由 ZuiR 於 2022-8-9 16:08 發表
錄低佢,報ICAC
係咪可以?

引用:
原帖由 係愛呀! 於 2022-8-9 11:50 發表
我份工有時要sell客
遇到教授搏佢唔認得我
但佢一見到我就話 唔怪得成日走堂啦原來要做part time
...
唔好理佢啦,讀書應該係靠自己唔係靠呢啲旁門左道

ptgf?

引用:
原帖由 係愛呀! 於 2022-8-10 15:31 發表

係咪可以?
佢宜家明示你對佢行賄,如果你因為咁樣比著數佢,就有利益輸送關係

引用:
原帖由 係愛呀! 於 2022-8-9 11:50 發表
我份工有時要sell客
遇到教授搏佢唔認得我
...
今次要折扣下次考試就要食豬,佢係試你底線有幾多招架能力。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]