• 瀏覽: 14,413
  • 回覆: 76
  • 追帖: 3
+18
首先
我本人好鍾意食港式沙嗲牛肉 ,

但係
在溫哥華咁耐以來 , 未食過好味嘅沙嗲牛 ,

於是
襯住仲有一個月時間係香港 , 之後 就要返加......

所以
係時候要出動 , 報復式 狂啪 沙嗲牛 ,

上個星期
一連七日 , 每日一餐沙嗲牛!

(一)

(二)

(三)

(四)

你的樣子如何 !!
你的日子必如何 !!!
(五)

(六)

(七)

謝 收 看!

二同五個奄列足料喎

好正

港式沙嗲牛真係好味道

十卜

引用:
原帖由 Baby127 於 2022-8-9 12:55 發表
首先

但係

於是

所以

上個星期

(一)
...
支持一下Baby兄先

引用:
原帖由 Baby127 於 2022-8-9 12:55 PM 發表
首先

但係

於是

所以

上個星期

(一)
...
好其怪 移民 又留戀

引用:
原帖由 Baby127 於 2022-8-9 12:55 發表
首先

但係

於是

所以

上個星期

(一)
...
水準之作加跟老尾通脹失控、洗埋d燒廢券先好返好

有沒有荔枝角?

引用:
原帖由 Baby127 於 2022-8-9 12:57 發表
(五)

...
師兄食左咁多間,邊間深刻印象,令你想encore呀?

引用:
首先

但係

於是

所以

上個星期

(一)
...
仲有咩野食要狂食?

睇完又想食

引用:
原帖由 Baby127 於 2022-8-9 12:57 發表
(五)

...
我會㨂一

不過一定跟米粉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]