• 瀏覽: 39,132
  • 回覆: 343
  • 追帖: 2
+29
本主題由 踏入神的領域 於 2022-8-30 11:05 使用 提升卡 道具
請TVB謹記兩個字"民意",「不公平賽制下的產品 XIX」 就算造馬造到嬴冠軍都唔會得"民心",請記得這一點唔好與民為敵

志偉eric kwok吹捧加足料畀XIX已經好肉酸,
忽然可以表演candy ball,
忽然可以拆2隊可以3集有2集見到佢地,
忽然連續2星期廣告預告主題又係佢地
忽然又可以搵杜自持教唱歌, 唔見教下其他人
那種不合理地衝擊賽制, 不合理地盲捧真心反感

聲夢1 gigi chantel成功就係嬴民意、民心,縱使已過?一年時間仍然有很多人支持她們,這就是得民心得天下

造馬勝出只能嬴一時並唔會長久,而且令聲夢傳奇1 所有成員包括gigi, chantel 努力以血汗淚水拼出來的正面品牌一掃而空,2019年已經輸過一次的TVB唔好重覆犯錯幻想與民為敵

原諒我好長氣,重要的說話講三次民意、民意、民意,與民為敵後果很慘烈,謹記「不公平賽制下的產品 XIX」並唔係民心所向,記住今日番說話第日衰咗唔好後悔

引用:
原帖由 踏入神的領域 於 2022-8-9 16:01 發表

請TVB謹記兩個字"民意",「不公平賽制下的產品 XIX」 就算造馬造到嬴冠軍都唔會得"民心",請記得這一點

聲夢1 gigi chantel就 ...
你係"踏入"定"踏人"?係咪用錯分身啊?
https://www.youtube.com/watch?v=V6A2mOBgZUE

引用:
原帖由 e5432whm 於 2022-8-9 16:18 發表

你係"踏入"定"踏人"?係咪用錯分身啊?
https://www.youtube.com/watch?v=V6A2mOBgZUE
用團體身份參賽已經係一個bug, 一個bug無論唱得幾好聽都係一個bug, 一個bug逆天行只會惹人話柄燒埋聲夢個品牌

小媽團做吓商場騷都有存在價值,無線唔會大搞!

打手咁激氣做乜,唔睇咪得囉!反正都唔會高收視!唔係你哋監察TVB,我估10點收視都冇啊!TVB要多謝你哋咁幫忙

幾時到你呢個打手出聲

街粉都證明jasmine, sabrina比較入屋, XIX好嘈, 同埋有幾個顏值真係麻麻, 硬捧真係反效果

引用:
原帖由 誰事誰非2015 於 2022-8-9 16:42 發表
打手咁激氣做乜,唔睇咪得囉!反正都唔會高收視!唔係你哋監察TVB,我估10點收視都冇啊!TVB要多謝你哋咁幫忙
提醒吓tvb點會係打手

組合參賽唔係問題,但可隨意分拆2/3....隊就肯定對其他參賽者唔公平,聲1打落嘅招牌盡毀

引用:
原帖由 thierryhenry14 於 2022-8-9 16:49 發表
街粉都證明jasmine, sabrina比較入屋, XIX好嘈, 同埋有幾個顏值真係麻麻, 硬捧真係反效果
個vici嘈到嚇死人

提示: 違規內容已被屏蔽
純明星角度(唔計唱功), XiX比雙非炎的可塑性更高, 前途應該更好...

引用:
原帖由 踏入神的領域 於 2022-8-9 16:01 發表

請TVB謹記兩個字"民意",「不公平賽制下的產品 XIX」 就算造馬造到嬴冠軍都唔會得"民心",請記得這一點

志偉, eric kwok 不停吹捧加 ...
TVB就係唔會重覆犯錯,所以.....

廢人講既嘢係唔會聽的.....

引用:
原帖由 chowchow0424 於 2022-8-9 16:56 發表
組合參賽唔係問題,但可隨意分拆2/3....隊就肯定對其他參賽者唔公平,聲1打落嘅招牌盡毀
xix傳奇梗係有特權, 下次拆5個出嚟solo

引用:

志偉, eric kwok 不停吹捧加 ...
神的安排,你管什麼?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]