• 瀏覽: 3,937
  • 回覆: 13
百萬豪車變棺材車!

https://b23.tv/PIaso62

歡迎討論

引用:
原帖由 victorwong888 於 2022-8-9 18:25 發表

歡迎討論
日本百萬進口車凌志呀

識唔識字架? 又屌錯西喇!

討你老母個西,逢貼必膠

有時架車直撞, 門鉸位後移令門鎖扣死B柱喺會開唔到車門, 唔關車廠事

The Fast and the Furious男角Paul Walker揸架Porsche Carrera撞車都喺開唔到車門燒死

引用:
原帖由 victorwong888 於 2022-8-9 18:25 發表

歡迎討論
LM 呀!過百萬㗎!

車仲有電、尾門應該解鎖就開得到

呢架係日本凌志車,唔係國產呀柒頭,面價過百萬,大陸買我諗要mark高50萬

引用:

歡迎討論
你真柒撚到爆~
討乜L? 你有牌先講啦~
劣質香討人繼續逢帖必膠!

如果講車門鎖死燒死人,香港2017年呢單好慘!我即刻想起呢單。
由於被困車內的人仍有知覺,叫聲淒厲,慎入。
阿彌陀佛🙏

地點:上水
車:GS300

https://youtu.be/9TqJdKhSlkI

引用:

歡迎討論
made in japan

引用:

歡迎討論
傻狗,全日本制造。

呢家大陸嘅車大部分遇到意外後便自動解車門鎖等車外既人員容易開門救人。意外之後可能斷電,如果門鎖唔係機械式只有電鎖就根本開唔到。救人既其他車主出盡方法都開唔到側門同尾門,甚至有人打爛後尾窗爬入去嘗試救人但無知覺拖唔到出車尾,白白睇住後座乘客被燒死!成條片有晒途人救人時情況,真係好慘。

引用:
原帖由 richardli008 於 2022-8-10 14:01 發表
呢家大陸嘅車大部分遇到意外後便自動解車門鎖等車外既人員容易開門救人。意外之後可能斷電,如果門鎖唔係機械式只有電鎖就根本開唔到。救人既其他車主出盡方法都開唔到側門同尾門,甚至有人打爛後尾窗爬入去嘗試救人但無知覺拖唔到出車尾,白白睇住後座乘客被燒死!成條片有晒途人救人時情況,真係好慘。
低能黃狗,make in japan,這種日本高檔車日本仔吾會系大陸生產咯。

主題標籤 #lexus #凌志
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]