• 瀏覽: 30,329
  • 回覆: 140
東張其實是教育觀眾,不要學「苦主」又貪心,又唔多做功課。
世上沒有騙徒,有的話都是「苦主」自己騙自己!

邊度

邊個盤?

薈藍

人地所有野寫得清清楚楚,班傻仔自己唔識睇又唔問重賴人。

嗰啲誤導買家嘅仆街發展商同黑AA幾時會冚家鏟呢

引用:
原帖由 三碌木 於 2022-8-9 20:31 發表
主要係比AA老點

引用:
原帖由 jadeleung888 於 2022-8-9 20:02 發表
東張其實是教育觀眾,不要學「苦主」又貪心,又唔多做功課。
世上沒有騙徒,有的話都是「苦主」自己騙自己!
只有騙徒是真的

合約條文你吾睇清楚,淨系信AA吹噓?自已問題

引用:
原帖由 jadeleung888 於 2022-8-9 20:11 發表
薈藍
發展商是誰??

引用:
原帖由 三碌木 於 9-8-2022 08:31 PM 發表
=============
班友開口埋口話自己系小業主,利用東張向人施壓及搏同情..
那個男人話他想單位有間嬰兒房,跟著話樓底高起閣樓做嬰兒房,
室內搭個閣樓做嬰兒房咁都講得出.....
跟著他揭開售樓書指著單位高度,就話數字旁邊有*#是指特別留意,又話細字XXX就是指留意內容XXXX,然後又話我系小業主點知咁多野...
又系個句"小業主",明明自己都講*#是指留意,有埋細字說明,自己都讀佐內容出來...點會同一份售樓書,今日他識睇識讀,當日就吾識睇吾識讀...
他明明咩都吾睇,錯在自己就彈句"小業主"來卸責搏同情...

有售樓書唔睇只聽AA講
有保單唔睇只聽agent講
呢2類人中招自己攞來可以怪邊個?

全中

引用:
原帖由 CS601P 於 2022-8-9 21:00 發表

=============
班友開口埋口話自己系小業主,利用東張向人施壓及搏同情..
那個男人話他想單位有間嬰兒房,跟著話樓底高起閣樓做嬰兒房,
室內搭個閣樓做嬰兒房咁都講得出.....
跟著他揭開售樓書指著單位高度,就話數字旁邊有*#是指特別留意,又話細字XXX就是指留意內容XXXX,然後又話我系小業主點知咁多野...
又系個句"小業主" ...
全中

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]