• 瀏覽: 13,234
  • 回覆: 195
劇集爛,
演員老,
高層矮,
炎女醜,

哦。

引用:
原帖由 飛越牛油 於 2022-8-9 20:33 發表
劇集爛,
演員老,
高層矮,
炎女醜,
冇名小卒, 邊個在乎你唔睇?

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-8-9 20:55 發表

冇名小卒, 邊個在乎你唔睇?
咪就係.

劇集爛。點都唔及得viu tv一年只係夠錢拍4,5套九成室內景嘅低成本劇。

演員老。有點及得viutv對上兩套劇嘅男12同女12....平均年齡50歲。潘燦良?GG?郭羨妮... 佢哋都係4比3年代嘅人。

高層矮。tvb梗係贏。矮仔多計ma... 王祖藍就撈到人民大會堂習近平檢閱花車佢代表全中國嘅演藝界揸大旗。viutv 嗰個矮仔唔記得叫乜名做膠墊嗰個,最新嗰套電影上一個禮拜票房都過唔到一百萬... haha...

炎明希。真心唔算醜五官端正又夠平衡。佢醜極都有隔離viutv 全民造星嗰班炒雜碎女團墊底啦。

好鬼鍾意呢啲post。畀位我哋發揮

唔睇!?
又會睇到原因!?

我覺得淨系識睇TVB果D人好慘, TVB唔識變, 自己又唔識變.

引用:
劇集爛,
演員老,
高層矮,
炎女醜,
認同第四點

又話唔睇又成日偷睇

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 冰涼的月光光 於 2022-8-9 21:03 發表
劇集爛。點都唔及得viu tv一年只係夠錢拍4,5套九成室內景嘅低成本劇。

演員老。有點及得viutv對上兩套劇嘅男12同女12....平均年齡50歲。潘燦良?GG?郭羨妮... 佢哋都係4比3年代嘅人。

高層矮。tvb梗係贏。矮仔多計ma... 王祖藍就撈到人民大會堂習近平檢閱花車佢代表全中國嘅演藝界揸大旗。viutv 嗰個矮仔唔記得叫乜名做膠墊嗰個,最新嗰套電影上一個禮拜票房都過唔到一百萬 ...
講得好

引用:
劇集爛,
演員老,
高層矮,
炎女醜,

引用:
原帖由 冰涼的月光光 於 2022-8-9 21:03 發表

高層矮。tvb梗係贏。矮仔多計ma... 王祖藍就撈到人民大會堂習近平檢閱花車佢代表全中國嘅演藝界揸大旗。viutv 嗰個矮仔唔記得叫乜名做膠墊嗰個,最新嗰套電影上一個禮拜票房都過唔到一百萬 ...
非常中肯

我估果D,應該係瞓街,冇電視睇

快PUT

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]