• 瀏覽: 50,786
  • 回覆: 244
  • 追帖: 3
+3
TBB 幫 裸泳 做馬做得好明顯
其實咁耐以嚟... 佢抽既牌
有無 Camera Man 正常影佢抽乜出嚟?
次次得過且過. 根本無人睇到.

同埋條八婆一抽就抽幾十張牌. 
但剪輯講到佢中.
但其他牌更加無人知道乜嚟

提示: 違規內容已被屏蔽
是旦啦。。。 個節目好多人睇架咩? 迷信啲人先會這啫,睇左都係當節目一個,認真就輸啦!

https://topick.hket.com/article/3324498

引用:
原帖由 積克W 於 2022-8-10 18:11 發表
你乜水,又冇片,又冇證據,踢爆自己係seven head
你無病吖? 仲片? 
講到明話佢地做假 
抽出嚟既牌唔Show俾觀眾

你不如搵片證實佢張牌存在好過啦

提示: 違規內容已被屏蔽
個個都做馬㗎啦,每個人有哂劇本,唔通真係打個冷震,就能預知過去未來?

引用:
原帖由 大縮的狼曼 於 2022-8-10 18:15 發表
是旦啦。。。 個節目好多人睇架咩? 迷信啲人先會這啫,睇左都係當節目一個,認真就輸啦!

https://topick.hket.com/article/3324498
冇錯 呢D跟本就係迷信野 等同基督耶L一樣 全部都係笑話一則

引用:
原帖由 ah_wil 於 2022-8-10 18:15 發表

你無病吖? 仲片? 
講到明話佢地做假 
抽出嚟既牌唔Show俾觀眾

你不如搵片證實佢張牌存在好過啦

乜證據都無
我話你日日作奸犯科都得啦

我等證據
有花生食

引用:
原帖由 肥仔天天 於 2022-8-10 18:31 發表

冇錯 呢D跟本就係迷信野 等同基督耶L一樣 全部都係笑話一則
好睇咪得囉
正如講鬼故一樣
你信咪真
唔信咪假囉

都係娛樂節目,係真係假,唔好踢爆!

引用:
原帖由 ah_wil 於 2022-8-10 18:09 發表

但剪輯講到佢中.
做節目啫

都係做戲者

睇個牌腸場已經肯定係低成本剪輯節目🥱🥱🥱

引用:
原帖由 ah_wil 於 2022-8-10 18:09 發表

但剪輯講到佢中.
無證無據就假,仲叫人八婆,你都幾仆街

主題標籤 #通靈之王
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]