• 瀏覽: 1,944
  • 回覆: 14
+2
呢版Hulk冇眼睇.

Hulk越整越弱, 雷神也變力量型

等女版先睇……

附件

den0zy0-4894126f-1f23-4c19-8c9f-951d9a5b23da.png(1.01 MB)

引用:
原帖由 james@zeta 於 2022-8-11 10:54 發表
等女版先睇……
She hulk係女公廁 係男人都上得

搞到hulk 好似好廢咁

引用:
原帖由 虎影俠 於 2022-8-11 11:58 發表

She hulk係女公廁 係男人都上得
comics?
Disney唔會跟喇, 仲包裝到職業聖女咁

引用:
原帖由 fryingsquare 於 2022-8-11 12:36 發表
已經廢到唔廢.個演員仲成個白痴甘先趕客.

引用:
原帖由 james@zeta 於 2022-8-11 10:54 發表
等女版先睇……
樣衰成甘有咩好睇.見個trailer又係講到拒點勁D學野快D.說教式話你知女人就係勁D. Disney食屎啦

引用:
原帖由 kira2018 於 2022-8-11 13:45 發表

已經廢到唔廢.個演員仲成個白痴甘先趕客.
唔明點解搵呢位演員做, 又係族裔政治正確的考量?

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2022-8-11 14:16 發表

唔明點解搵呢位演員做, 又係族裔政治正確的考量?
漫威選角公式
如果個角色唔係一集過,係漫威宇宙會繼續出現
就會揀啲二線演員,做開電視劇又要有啲名氣
最緊要係片酬唔高,一簽就幾部長約
隨便都舉到好幾個例子
蟻俠男主角,演電視劇出身
女洛基女主角電視劇演員
銀河男主角星爵電視劇為主,有演過電影但未到一線
演左星爵後至躍升一線,至有機會做侏羅紀世界主角
銀河另一女要角Nebula 大家識得佢係因為演電視劇Dr. Who
呢個She Hulk女主角,加拿大演員又係演電視劇有攞過獎
Angelina演永恆族,咁高片酬咪開玩笑,漫威唔會俾佢長期演出
就似黑暗騎士Christian Bale只係雷神4出現一集

引用:
原帖由 fryingsquare 於 2022-8-11 12:36 發表
最離譜 Avengers 3, 出場又廢,  最尾果場大戰仲要坐hulkbuster, 成個傻仔咁

有無師兄覺得She-Hulk有時幾似史力加

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2022-8-11 16:25 發表

最離譜 Avengers 3, 出場又廢,  最尾果場大戰仲要坐hulkbuster, 成個傻仔咁
到復4搞科學多過打, 論打認真麻麻地

引用:
原帖由 AltezzaazzeltA 於 2022-8-12 17:05 發表
有無師兄覺得She-Hulk有時幾似史力加
係, 根本係女版史力加...........出黎攪笑

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]