• 瀏覽: 41,624
  • 回覆: 186
  • 追帖: 1
+2
今朝返工有個女同事返到黎成身濕晒,佢話行到半路把遮爛左唯有冒雨跑返黎
佢今日著住件白色裇衫,好彩佢入面有件背心如果唔係真係比人睇晒
透到見到佢手臀有個骷髏骨頭紋身,我覺得都幾靚,平時女同事著衫會遮左個紋身所以冇人知佢有紋身

阿頭路過見到女同事濕晒叫佢換件衫,但係阿頭見到佢個紋身之後無名火起鬧佢:原來你有紋身?點解見工請你個陣你唔上報?有紋身咁樣公司可以當你儀容不整!
都唔知原來有紋身要話埋比公司知,有紋身有幾儀容不整呀?又唔會騷擾到其他同事,個紋身又唔會發臭,唔係今日佢件衫濕左露左個紋身出黎既話之前都冇人知佢有個紋身啦依家紋身好平常咋喎要去到儀容不整咁誇張咩,穿耳窿又洗唔洗話比公司知?

而家唔少女仔都玩紋身

吓。我以前做送貨。的收貨女職員。簽名收貨都經常走光。

睇行業,有啲真係有紋身唔請,自巳選擇啦

引用:
原帖由 lctj9 於 2022-8-11 12:05 發表
而家唔少女仔都玩紋身
依家紋身只係當配飾,只不過除唔到咋嘛

果啲一大墶胎記又算唔算儀容不整呢?

遮住晒佢都見唔到啦,搵嚟嘈

引用:
原帖由 擾敵同仁 於 2022-8-11 11:35 發表
今朝返工有個女同事返到黎成身濕晒,佢話行到半路把遮爛左唯有冒雨跑返黎
佢今日著住件白色裇衫,好彩佢入面有件背心如果唔係真係比人睇晒
透到見到佢手臀有個骷髏骨頭紋身,我覺得都幾靚,平時女同事著衫會遮左個紋身所以冇人知佢有紋身

阿頭路過見到女同事濕晒叫佢換件衫,但係阿頭見到佢個紋身之後無名火起鬧佢:原來你有紋身?點解見工請你個陣你唔上報?有紋身咁樣公司可以當你儀容不整!
都唔知原來有紋身要 ...
睇你做乜行業,有女性朋友全身都有,之後大左,就知道有D工作吾可以露紋身,亦吾方便,一年四季都穿長袖長裙,最後去洗紋身。

如果銀行職員滿手公仔,係客都怕左妳

最憎d女紋身再靚嘅女都打折

引用:
原帖由 dan_dan524 於 2022-8-11 12:43 發表

睇你做乜行業,有女性朋友全身都有,之後大左,就知道有D工作吾可以露紋身,亦吾方便,一年四季都穿長袖長裙,最後去洗紋身。
洗紋身唔係都有個印咩?

釘乳環要話比公司知 要檢查

引用:
原帖由 CharlesB 於 2022-8-11 12:23 發表
果啲一大墶胎記又算唔算儀容不整呢?
先天就可以,後天就儀容不整

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-8-11 12:55 發表
最憎d女紋身再靚嘅女都打折
專業女性有紋身,熟客有打折。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]