• 瀏覽: 4,223
  • 回覆: 7
  • 追帖: 1
本主題由 hkpal 於 2022-8-11 22:41 分類
有無人試過或者見過有人 成身街數 申請失業貸款 之後比銀行財仔Call loan? 因為我朋友個朋友佢行山申請完 批左當日 錢已經入左戶口 但即刻比某間1線財仔Call loan 出埋法律信話要追討返舊錢 我問我朋友詳情 佢又講d唔講d 所講想問下各位意見 因為我都係好多街數跟緊 準備月尾要去申請但呢家聽我朋友講完都好淆底

引用:
原帖由 台風紅色水樽 於 2022-8-11 21:00 發表
有無人試過或者見過有人 成身街數 申請失業貸款 之後比銀行財仔Call loan? 因為我朋友個朋友佢行山申請完 批左當日 錢已經入左戶口 但即刻比某間1線財仔Call loan 出埋法律信話要追討返舊錢 我問我朋友詳情 佢又講d唔講d 所講想問下各位意見 因為我都係好多街數跟緊 準備月尾要去申請但呢家聽我朋友講完都好淆底
咁都要搞㗎,情願借到返嚟清左D財仔啦!

引用:
原帖由 台風紅色水樽 於 2022-8-11 21:00 發表
如果你爭緊啲街數超過十雞嘢 又走緊數, 咁呀不如唔好撚搞 仲安全啲

引用:
原帖由 台風紅色水樽 於 2022-8-11 09:00 PM 發表
走緊數都有呢個可能

引用:
原帖由 9413wai 於 2022-8-12 11:39 發表

如果你爭緊啲街數超過十雞嘢 又走緊數, 咁呀不如唔好撚搞 仲安全啲
無走過數 我還款紀錄良好 每期都順供

朋友個朋友 🤣🤣🤣

有冇師兄比下意見

引用:
原帖由 台風紅色水樽 於 2022-8-20 05:46 發表
有冇師兄比下意見
我自己又未親身試過, 不過見到好多人 申請失業貸款 曾經走過數嗰啲, 申請成功之後 走過數嗰啲財仔 真係會追返你, 唔知幫唔幫到你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]