• 瀏覽: 11,846
  • 回覆: 128
+4
本主題由 yycrab 於 2022-8-15 13:08 移動
陳志雲批MakerVille聲明冷處理做法不當:停頓唔會令人將件事置諸腦後

https://www.hk01.com/即時娛樂/803409 ... 理做法不當-停頓唔會令人將件事置諸腦後

引用:
原帖由 abcaa0123444 於 2022-8-13 07:12 發表
陳志雲批MakerVille聲明冷處理做法不當:停頓唔會令人將件事置諸腦後

https://www.hk01.com/即時娛樂/803409/陳志雲批makerville冷處理做法不當-停頓唔會令人將件事置諸腦後
叫佢頂魯總監個位吧😎

引用:
原帖由 abcaa0123444 於 2022-8-13 07:12 發表

https://www.hk01.com/即時娛樂/803409/陳志雲批makerville冷處理做法不當-停頓唔會令人將件事置諸腦後
絕世靚抽!

連同志陳志雲,都頂唔順99妖視!

意外每日都發生 為何要特別大動作呢

咁大單嘢,一定至少有高層落鑊㗎喇,邊個決定Monitor motion就邊個啦,好簡單

引用:
原帖由 優雅站立的木瓜 於 13-8-2022 08:38 AM 發表

ViuTV廣告收益升33%

至於免費電視業務,ViuTV連續兩個半年取得EBITDA正數。該業務上半年收益升52%,達到3.88億元,其中廣告收益上揚33%。電盈指出,ViuTV上半年黃金時段收視增加24%,加上期內ViuTV應用程式下載量多了19%,表明ViuTV對廣告客戶有相當吸引力。

許漢卿透露,相較去年同期,ViuTV在上半年新增超過210名廣告新客戶,同時有超過130名客 ...
野草燒不盡

狗咬狗 反轉豬肚便是…..  
完全反影到所謂嘅真香港人嘅面孔

引用:
原帖由 優雅站立的木瓜 於 2022-8-13 08:38 發表

至於免費電視業務,ViuTV連續兩個半年取得EBITDA正數。該業務上半年收益升52%,達到3.88億元,其中廣告收益上揚33%。電盈指出,ViuTV上半年黃金時段收視增加24%,加上期內ViuTV應用程式下載量多了19%,表明ViuTV對廣告客戶有相當吸引力。

許漢卿透露,相較去年同期,ViuTV在上半年新增超過210名廣告新客戶,同時有超過130名客 ...
用人命嚟較飛,換取盈利

引用:
原帖由 優雅站立的木瓜 於 2022-8-13 08:38 發表

電訊盈科淨虧損8800萬元
又玩左手交右手材技呀,

引用:
原帖由 colle300 於 2022-8-13 10:37 發表

電訊盈科淨虧損8800萬元
又玩左手交右手材技呀,
整靚阿仔/女 盤數,又可以上市!

引用:
原帖由 冬眠宇宙的魚蛋 於 2022-8-13 08:57 發表
意外每日都發生 為何要特別大動作呢
大單野當然要大動作

睇唔到佢哋對男女團有咩長遠培訓,只係要佢哋不停拍廣告吸生意,咁做實賺錢啦

個 樣唔同左

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]