• 瀏覽: 42,014
  • 回覆: 250
  • 追帖: 3
+10
本主題由 LocoRocoCoco 於 2022-8-14 00:38 移動
大家樂不管你要用啲乜嘢(包括優惠)佢都有啲所謂 q r code ,但係全部都要排隊去收銀度畀佢Do過機,而嗰個所謂自助點餐機係用唔到大家樂自己嘅 q r code ,真係白痴到冇人有結果呢啲所謂自助點餐機冇人用, 其實呢啲係程式嘅問題改一改就用得啦,所以大家樂班天真係唔知科技係乜嘢嚟天才即係天才🤦🏻‍♂️

咁低能?老麥部機就可以掃優惠券啦,好方便。近日愛上了佢部洗手機。洗得乾淨,仲好清爽

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2022-8-13 13:22 發表
咁低能?老麥部機就可以掃優惠券啦,好方便。近日愛上了佢部洗手機。洗得乾淨,仲好清爽
可惜唔可以一張單過用幾個優惠
要自己拆單

只知道快餐店的幾蚊優惠劵操作好on9, 微信和支付寶都要分2次嘟,唔可以做簡單d?

好明顯啦,就係攔吓你用優惠卷,等你用得無咁容易...

佢個Kiosk冇得聲控就算啦,但放嘅位置又跟餐牌位置不同,都唔知入邊個Cat先搵到,搵極都搵唔到要嘅嘢,設計師冇諗過呢個問題,炒咗佢啦!我做仲好過佢!

最扺鬧係買完餐,揀支付工具比錢,再掃或拍卡,做完之後,先通知你果餐售罄.
之後你咪再諗食咩囉,真係浪費時間,同扯火.

大9樂班管理層全是垃圾,由其姓黎果個,佢時時自己以為自己公司有今日全靠有佢

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2022-8-13 13:22 發表
依家仲方便,直接手機落單,多人掂過螢幕都唔需要掂

引用:
原帖由 lctj9 於 2022-8-13 13:27 發表

可惜唔可以一張單過用幾個優惠
要自己拆單
依家用手機落,分單都好簡單,又有訊息提你囉餐

引用:
原帖由 平等的水杯 於 2022-8-13 13:49 發表

依家用手機落,分單都好簡單,又有訊息提你囉餐
好過用分店嘅自助機嘅, 唔洗阻住人

引用:
原帖由 小豬2016 於 2022-8-13 12:38 發表
大家樂不管你要用啲乜嘢(包括優惠)佢都有啲所謂 q r code ,但係全部都要排隊去收銀度畀佢Do過機,而嗰個所謂自助點餐機係用唔到大家樂自己嘅 q r code ,真係白痴到冇人有結果呢啲所謂自助點餐機冇人用, 其實呢啲係程式嘅問題改一改就用得啦,所以大家樂班天真係唔知科技係乜嘢嚟天才即係天才🤦🏻‍♂️
最成熟係麥記
大快活App都未有

最攞你命就係喺網上面大家樂 畀錢買咗嗰啲eatCDC電子券,一定要去櫃檯黐孖筋咁畀個 q r code 我有叉用咩,結果咪一樣要去排隊喺佢個廢Apps嗰度又用唔到嘅 😡

一個餐-10蚊,我都排

引用:
原帖由 onlee2004 於 2022-8-13 13:51 發表

最成熟係麥記
大快活App都未有
麥當當自助機又真係好啲嘅,因為佢肯畀錢搵啲好嘅承辦商整,大鳩樂就住個荷包搵啲Cheap Cheap承辦商咪就變咗掛羊頭賣狗肉😓
淨係識洗錢拍廣告。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]