• 瀏覽: 129,432
  • 回覆: 184
  • 追帖: 14
+44
假日自助午餐:
只限星期六、日、公眾假期提供 ,

價錢:
做緊八五折 , 折咗連加一 要$464一位 ,
價格真係有啲貴 , 不過好在有燒肺券幫補 , 否則...真係唔捨得食
另外...每位成人可帶一位6歲或以下小童 免費入座進食 ,

賣點 ,
龍蝦任食...補充速度算快 , 食到尾都仲見到有.......

紅/白酒、凍啡、凍檸茶任飲

汽水、啤酒、果汁 任飲

自助咖啡機

加拿大龍蝦 + 龍蝦鉗

青口 , 海螺 , 海蝦 ,

油甘魚 , 吞拿魚 , 帶子 , 八爪魚 , 三文魚 ,

壽司

焗威靈頓牛 ,
芥茉肉腸卷 , 燒香草豬肉卷 ,

你的樣子如何 !!
你的日子必如何 !!!
沙律菜 , 配料 , 冷麵 ,

泰式粉絲肉碎蝦沙律 , 紅菜頭沙律 ,
米仔粉沙律 , 燒雜椒八爪魚沙律 ,
醃三文魚 , 海鮮凍批 ,

合掌瓜陳腎煲豬腱 , 龍蝦濃湯 ,

印式烤魚 , 蘭度豆薄脆 , 印式烤雞

金銀蒜粉絲蒸扇貝 , 黃金芝士焗蠔 ,
鐵板煎琵琶蝦 , 燒鴨 ,

潮州蒸粉果 , 蒸魚 ,
馬來沙嗲雞串 , 泰式三味魚 ,
茄子班腩 , 日式唐揚炸雞 ,

關東煮 , 滷水蛋燜豬腩肉 ,
干燒伊麵 , 雲耳草菇時蔬 ,
巴東牛肉 , 牛油煎海鱸魚 ,

炸薯條 , 麥樂雞 , 迷你手打漢堡 ,

甜品.........

盒裝movenpick雪糕 + 北海道雲呢拿雪條 ,

好! 開波 ......搏命🤭

繼續搏命.........🤣

上面中湯 , 一般!
左下面龍蝦湯超正👍
右下面椰汁香芋紫米糖水好飲!

鹹雞粥

任飲.........

甜品時間......

謝 收 看!

有地址嗎?

食得咁豪爽,老友記

豐富非常,晚餐可以慳返

Where?難book嗎?

引用:
原帖由 Baby127 於 2022-8-13 18:34 發表
沙律菜 , 配料 , 冷麵 ,

泰式粉絲肉碎蝦沙律 , 紅菜頭沙律 ,
米仔粉沙律 , 燒雜椒八爪魚沙律 ,
醃三文魚 , 海鮮凍批 ,
...
好多嘢食呀, 坦白講我接咗之後四百幾蚊真係唔貴

引用:
原帖由 Baby127 於 2022-8-13 18:31 發表
假日自助午餐:

價錢:
價格真係有啲貴 , 不過好在有燒肺券幫補 , 否則...真係唔捨得食

賣點 ,
龍蝦任食...補充速度算快 , 食到尾都仲見到有.......
...
好正 邊間啊

引用:
原帖由 Baby127 於 2022-8-13 18:35 發表
繼續搏命.........🤣

...

但郡間?bb兄

樓主食左幾隻?

引用:
原帖由 Baby127 於 2022-8-13 18:31 發表
假日自助午餐:

價錢:

賣點 ,
...
版主,晚上好😃 好豐富! 請問是那一間酒店自助餐?啲龍蝦真係有得頂!

那裡?

哩d雪藏龍蝦唔巧食架喎。。食其他嘢啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]