• 瀏覽: 5,627
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
+11
港姐2022|5號陳婉怡24歲碩士畢業 身材突出仲要音樂修養極高

呢五個除左4號許子萱,其餘四位肯定下月四號十二強不入啦

呢兩條MK妹1號徐麟同2號林曉彤肯定下月四日港姐準決賽十二強不入,連班打手娛記東方日報,香港01 , AM730啲娛記都唔多報導呢兩條MK妹,正係力谷八號,勝負好明顯 , 8號絕對完全吊打呢兩件MK妹1號徐麟同2號林曉彤啦

https://www.hk01.com/即時娛樂/803306/港姐2022-5號陳婉怡24歲碩士畢業-身材突出仲要音樂修養極高

引用:
原帖由 要真心愛祖國 於 2022-8-14 17:20 發表
港姐2022|5號陳婉怡24歲碩士畢業 身材突出仲要音樂修養極高

呢五個除左4號許子萱,其餘四位肯定下 ...
你唔覺得今屆港姐冇個靚咩
有啲仲好恐怖添

引用:
原帖由 要真心愛祖國 於 2022-8-14 17:20 發表

陳婉怡樣吾錯, 靚過上年健美佳麗王嘉慧

5 和 8 都幾好,應該有機會入三甲 😷

引用:
原帖由 點解蝦我 於 2022-8-14 17:27 發表

你唔覺得今屆港姐冇個靚咩
有啲仲好恐怖添
今屆都有靚同氣質嘅佳麗就係8號同13號
8號林鈺洧

13.刑慧敏

引用:

唔靚,幾高學歷都冇用

引用:
原帖由 要真心愛祖國 於 2022-8-14 17:43 發表

今屆都有靚同氣質嘅佳麗就係8號同13號
8號林鈺洧

13.刑慧敏
冇靚女比較,中下貨也成上等貨

引用:
原帖由 心中空虛 於 2022-8-14 17:43 發表

唔靚,幾高學歷都冇用
係咪8號林俊賢個女林鈺洧靚過佢

好勁呀

引用:
原帖由 點解蝦我 於 2022-8-14 17:47 發表

冇靚女比較,中下貨也成上等貨
中下貨係咩意思呢

碩士超普通,仲係浸大😅

香港嘅大學基本上two two巳經收佢讀碩士,仲係浸大,學歷同普通大學畢業冇分別

普通過普通

引用:

5號幾好呀

引用:
原帖由 shineok 於 2022-8-14 18:39 發表

5號幾好呀
但5號冇咩後台,唯有十二強不入,大輸比8號林鈺洧。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]