• 瀏覽: 9,406
  • 回覆: 41
  • 追帖: 1
我剛剛買佐 mario 3d,幾年前既game都成三百蚊,仲係咁貴,switch既game真係咁值錢?

係有幾隻遊戲基本上冇跌過價

係呵, 貴都我都不敢買太多

switch game 保值過奴力士, 因從不降價
如果佢推出game pass, 可能會刺激買機, 另外也可杜絕翻版或改機
如果三百元一年, 咁都值得

最怕買下很多game, 佢突然出game pass...

引用:
原帖由 女友m痛的大移媽 於 2022-8-21 23:26 發表
係呵, 貴都我都不敢買太多

switch game 保值過奴力士, 因從不降價
如果佢推出game pass, 可能會刺激買機, 另外也可杜絕翻版或改機
如果三百元一年, 咁都值得

最怕買下很多game, 佢突然出game pass...
任天堂嘅遊戲唔憂賣
仲洗乜岀gamepass?

switch既game個價真係企得好硬,尤其大作個幾隻,個價真係無陏過。

Xenoblade系列未見跌過價。 所以二手價也很硬淨。

引用:
原帖由 全力蛋散 於 2022-8-22 09:46 發表
switch既game個價真係企得好硬,尤其大作個幾隻,個價真係無陏過。
除非係有D game有幾代, 舊嗰D咪會平囉
如果唔係真係好硬淨
亦都因為咁, 所以2手市場先會有市有價

最勁嘅係有d二手仍然好貴。

早買早享受,
遲買平幾十.

想問大家, 你估switch game 會否跟潮流大勢, 能用於下一代主機

即下世代的老任, 仍能玩回switch game?

如果是的話, 買也不是問題

任記自家game一向個價都企得好硬。

根本唔跌啦!獨市生意無對手

大熱個價多數企得好硬~~~~~~~~~~特別係任天堂自己既GAME~~~~~~~~~~~~~冷野便宜好多~~~~~~~

引用:
原帖由 timothywongting 於 2022-8-23 17:01 發表
根本唔跌啦!獨市生意無對手
咁switch都唔一定冇競爭對手呀,Ps5 xbox唔係game,點會係獨市生意

引用:
原帖由 uvicvic 於 2022-8-24 21:56 發表

咁switch都唔一定冇競爭對手呀,Ps5 xbox唔係game,點會係獨市生意
咁ps5玩唔玩到super mario嘅獨占game呀?如果唔係我係唔使買switch啦!我張顯卡3080ti 嚟架!

主題標籤 #switch
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]