• 瀏覽: 6,286
  • 回覆: 53
前曼聯門將本·福斯特認為,C羅不會破壞球隊,而有關曼聯的消息,一半都是假新聞。

福斯特認為,C羅從來都沒有成為球場外的一個問題,相反,C羅是一個非常正派的人,C羅從來沒有破壞過球隊。

福斯特表示,自己永遠不會說C羅一句壞話。所有人都知道C羅非常職業,他之前和現在,做的每一件事都是正確的。

福斯特表示,C羅和斯科爾斯卟①樣,斯科爾斯踢完比賽不會和人鮫蓅,而C羅會和隊友們交流,會幵魭笶,和夶傢打成一片。他不會破壞球隊,不會衯裂球隊。

對于曼聯和C羅的傳言,福斯特表示一半的消息都是假的,佷誃媒體編造假新聞,是因為有人喜歡看。

清楚明白晒

http://www.qw183.com/html/footballnews/2022/0822/1738177.html

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 芳達西聞 於 2022-8-22 11:32 發表
叫平時幻想老屈果班梅西迷情何以堪
一定老屈呢段係假新聞

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2022-8-22 12:32 發表
基斯坦奴公關又搵埋d二打六發言
接受現實啦
C朗從來沒有破壞過球隊

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2022-8-22 12:38 發表

睇吓祖記同曼聯被拖累成點啦
呢d就係事實啦
派路蘇B蘭歷克拖累

提示: 違規內容已被屏蔽
佷誃媒體編造假新聞,是因為有人喜歡看

真係有好多人鐘意發佈同睇假新聞

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2022-8-22 12:51 發表
佷誃媒體編造假新聞,是因為有人喜歡看

真係有好多人鐘意發佈同睇假新聞
呢段新聞絕對係真的

無啦啦揾人出來澄清,此地無銀。

人紅自然是非多,多出自失敗者對c朗的眼紅

有冇夾口供 c朗話95%消息係假 你竟然話 有一半消息係真 點做公關呀??😆

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2022-8-22 13:34 發表
有冇夾口供 c朗話95%消息係假 你竟然話 有一半消息係真 點做公關呀??😆
呢單是真的

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2022-8-22 13:38 發表

呢單是真的
佢話有一半消息係真 刀係真?? C朗話95%都係假喎 你信邊個呀??🙂

主題標籤 #曼聯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]