• 瀏覽: 173,843
  • 回覆: 172
+17

愛玩極限運動的Becky因目擊丈夫Dan失足墮崖身亡,事隔一年仍無法擺脫陰霾,好友Hunter決定邀請她出遊散心,挑戰攀爬2000呎高的B-67電視塔,Becky幾經考慮後最終答允。豈料當天爬到最高點後,梯子突然意外鬆塌,二人慘被困在空無一物的塔頂,瞬間墮入一場孤立無援的半空困獸鬥!眼前既無去路,亦無救兵,她們必須憑著冷靜和智慧,利用身上僅有的物資,求存並且逃生,否則只有死路一條⋯⋯

資料來源: WMOOV

https://youtu.be/WXY1EELzhbc進入香討影片區

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 76

1. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17 (22.37%)

2. ⭐️⭐️⭐️⭐️

14 (18.42%)

3. ⭐️⭐️⭐️

3 (3.95%)

4. ⭐️⭐️

6 (7.89%)

5. ⭐️

36 (47.37%)

引用:
原帖由 h_a_n_g 於 2022-9-19 16:34 發表
好似成龍咁, 攬住支柱sir落去
我係尖沙咀真係見過成龍拍戲爬電燈柱 不過爬得唔高 跳落地都唔會死

引用:
原帖由 kira2018 於 2022-8-23 10:10 發表
一開始帶定個降落傘咪得羅.呢D戇膠尋刺激片唔好睇
無人機飛部電話落去求救都得啦!

引用:
原帖由 productdesigner 於 2022-9-19 16:19 發表

靜講呢碌柱已經無可能存在,典部柱咁幼起到咁高?
應該說一句最簡單既  生鏽都去瓟就真係呢獲抵X死

引用:
原帖由 中色高潮 於 2022-9-19 17:28 發表

無人機飛部電話落去求救都得啦!
最初航拍機喺背囊,跌咗落鑊,
然後佢哋試丟一部手機,
之後執番背囊,剩番部手機mon
(唔知係咪要連動)睇住航拍鏡頭

引用:
原帖由 kira2018 於 2022-8-23 10:10 發表
一開始帶定個降落傘咪得羅.呢D戇膠尋刺激片唔好睇
降落傘都要識用,如無任何訓練,一係跌死一係唔知吹左去邊

引用:
原帖由 我係Miss大佬 於 2022-8-23 10:31 發表
條女幾索,拍類似死神來了仲好
有2個主角你講邊個先
呢個正 Virginia Gardner

睇咗覺得ok喎

引用:
原帖由 cs2tse 於 2022-9-19 16:13 發表
中段睇到佢地嘗試掉隻鞋落地面, 再加上hunter同女主個老公有路, 當下都估到可能係hunter內疚, 自己攬住部手機跳落去。

但都估中一半了, 原來hunter跳落去執袋時已經死左, 格硬塞部手機落佢條屍, 再推條屍落地面。
你咁樣劇透唔係咁好
相信仲有好多人未睇
個段幻覺真係估佢唔到

睇左都唔錯

好多人都食飽唔休米,
seafood痕,座塔整出
來又荒廢咁多年,用下
腦都知會因日久失修,
出現嚴重問題,人家
assume你不會去爬架,
自己成年人思想成熟d la。

專登去爬,又不會是富
貴險中求,而係acute
angle 戇挑 將自己帶到
險境,正牌Laura Jean !

兩主角似乎有幾十條命,隨隨便便都可以在沒有安全設備下做危險動作,長臂猿都跌死。

如果係真拍就勁,但相信係綠布下拍,冇咩意思。

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-9-19 14:56 發表

你係咪睇錯戲呀?🤷🏼‍♂️兩條女都唔掂㗎喎🤷🏼‍♂️😨
冇星味但又唔係叫醜樣?

引用:
原帖由 ciking 於 2022-9-19 13:55 發表
低成本垃圾片一部!
x2唔明啲人話睇到手 出汗

上多d低成本爛片啦,鄉講戲院好快變歷史遺跡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]