• 瀏覽: 4,698
  • 回覆: 36
原文網址:MIRROR騷意外︱阿Mo父親再發文集氣 望找出事件的來龍去脈 | [url=on.cc%E6%9D%B1%E7%B6%B2]on.cc東網[/url] | 繽FUN星網
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20220827/mobile/bkn-20220827220126101-0827_00862_001.html

人氣男團MIRROR上月(28日)於紅館演唱會中發生墮屏慘劇,導致女團COLLAR成員So Ching男友、舞者李啟言(阿Mo)及張梓峯(阿峯)緊急送院。阿Mo仍在伊利沙伯醫院深切治療部。阿Mo父母亦已飛返香港照料。事件發生至今已一個月,阿Mo父親李盛林牧師透過社交平台第5度作出禱告,請大家繼續守望,表示:「請為我們向神感恩。」….

集氣沒用的。去追問花姐 同主辦機構吧。有無人敢幫佢地去問就真

每天都為Mo祈禱🙏,同時不能讓事件不了了之!香港人集氣!

集咗氣都好似冇乜用

如果牧師爸爸真的信神,會認為這是神的旨意,神的安排是最好的,不會追究,追究就是反對神了!

我知很多人會反對,但信仰就是這樣解釋不幸。

李牧師一家行善無數,願上主保守李牧師一家,平安度過苦難。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-8-28 13:31 發表
李牧師一家行善無數,願上主保守李牧師一家,平安度過苦難。
你又知李牧師一家做好多好嘢?咁管牧師你又知唔知呢?

呢個時候要靠阿彌陀佛救助+大量放生先有可能有奇蹟發生

引用:
原帖由 waiman62 於 2022-8-28 19:08 發表

你又知李牧師一家做好多好嘢?咁管牧師你又知唔知呢?
因為李牧師以前曾經出任「牧職神學院」院長,我上課李牧師執教課程,所以認識李牧師一家。至於管牧師,我就不認識。

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2022-8-28 11:53 發表
如果牧師爸爸真的信神,會認為這是神的旨意,神的安排是最好的,不會追究,追究就是反對神了!

證明神要令佢感受愛

班友想淡化件事?冇咁易

咪係偷工減料囉,仲查乜撚

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2022-8-28 11:53 發表

你啱呀!佢地個信既咪就係咁囉!
所以完全唔明集咩野氣,祈禱又有咩用

等耶穌打九梨囉

古生叫人唔好傳片,想淡化件事, 其實想啲人集中精神自己套電影。

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2022-8-27 22:14 發表
每天都為Mo祈禱🙏,同時不能讓事件不了了之!香港人集氣!
要唔要查埋小小超呀

主題標籤 #collar
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]