• 瀏覽: 16,437
  • 回覆: 153
  • 追帖: 4
各位好,如有興趣易卦問事的話,請留以下資料
1. 問題
2. 請於1-64內,隨心比一個數我
3. 性別
*易卦只問短期內,一年內發生之事

引用:
原帖由 李問易卦 於 2022-9-4 19:16 發表
1. 問題
3. 姓別
師傅你好
1. 想請問我何時可遇到結婚對象和結婚?
2. 64
3.女
謝謝師傅

師傅你好麻煩你了
1. 想問問我如何會遇到好姻緣對象?
2. 35
3.女
謝謝師傅

引用:
原帖由 Minguk123 於 2022-9-4 20:34 發表

師傅你好
1. 想請問我何時可遇到結婚對象和結婚?
2. 64
3.女
謝謝師傅
易卦占卜只問一年內的事
既濟卦 否卦 需卦 晉卦
你感到無去路,等了又等,你係會有人追,但所識嘅男性都係比較心野, 脫疆野馬,定唔到落黎。

引用:
原帖由 李問易卦 於 2022-9-4 21:11 發表

易卦占卜只問一年內的事
既濟卦 否卦 需卦 晉卦
你感到無去路,等了又等,你係會有人追,但所識嘅男性都係比較心野, 脫疆野馬,定唔到落黎。
明白,謝謝師傅

引用:
1. 問題
3. 姓別
請問師傅可以問一年內感情運勢嗎?

32,女
謝謝師傅

引用:
原帖由 naughtyii 於 2022-9-4 21:07 發表
師傅你好麻煩你了
1. 想問問我如何會遇到好姻緣對象?
2. 35
3.女
謝謝師傅
隨卦 比卦 困卦 豫卦
你都係有要求的人
若你現在拍緊拖,小心,卦象顯示有第三者

引用:
原帖由 Minguk123 於 2022-9-4 21:32 發表

32,女
謝謝師傅
係想問有無新戀情嗎

引用:
原帖由 李問易卦 於 2022-9-4 21:50 發表

係想問有無新戀情嗎
是的,謝謝師傅

你好師傅,請問小妹與現時的心儀對象能夠順利發展嗎?謝謝

引用:
原帖由 李問易卦 於 2022-9-4 21:42 發表

隨卦 比卦 困卦 豫卦
你都係有要求的人
若你現在拍緊拖,小心,卦象顯示有第三者
我冇拍緊拖呀,所以想問如何遇到好姻緣。你意思是下一任會有第三者?我會係第三者?

引用:
原帖由 Minguk123 於 2022-9-4 21:32 發表

32,女
謝謝師傅
節卦 晉卦 既濟 萃卦
你係有人追的,但受過去感情影響,見到你好小心,好收埋,就住就住,開始唔太放感情出去,你會有新戀情的

引用:
原帖由 李問易卦 於 2022-9-4 22:05 發表

節卦 晉卦 既濟 萃卦
你係有人追的,但受過去感情影響,見到你好小心,好收埋,就住就住,開始唔太放感情出去,你會有新戀情的
謝謝師傅,請問可以看到邊個月份比較大機會遇到新戀情嗎?謝謝師傅

引用:
1. 問題
3. 姓別
師傅你好,我係男
數字 8我係本身有家庭的人,但近排(大概一個月)發現公司同事C小姐突然好關心我,我對佢都有D好感(我同佢唔熟,連佢有冇男朋友都唔知)
但大家都知道其實大家無可能,大家都會保持距離,變返普通同事一樣。
但有時佢又會藉故靠近我,我唔知其實佢想點
我同老婆仲好好感情,雖然對C小姐有好感,但都無諗過要同C小姐發展我想問C小姐其實對我係睇法,我同C小姐,同我太太的發展會如何
多謝師傅

引用:
原帖由 naughtyii 於 2022-9-4 22:04 發表

我冇拍緊拖呀,所以想問如何遇到好姻緣。你意思是下一任會有第三者?我會係第三者?
沒有拍拖的話,卦象只顯示你要求比較高

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]