• 瀏覽: 338,570
  • 回覆: 57
  • 追帖: 1
+3
本主題由 mook999 於 2022-11-24 17:24 分類

社工楊穎琦為一群任性少女開設的“深宵體育館”項目面臨被取消資金的威脅,為了挽救於是她將她們組建為一支閃避球球隊。而在一位失業的前明星運動員教練幫助下,少女們了解到,逃避問題可以暫時奏效,但她們必須學會最終站起來克服挑戰。

https://youtu.be/Irjow04ZnqI進入香討影片區

投票項目 ( 單選 , 截止時間為 2023-1-4 12:36 ) 參與人數 27

1. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 (18.52%)

2. ⭐️⭐️⭐️⭐️

0 (0.00%)

3. ⭐️⭐️⭐️

0 (0.00%)

4. ⭐️⭐️

2 (7.41%)

5. ⭐️

20 (74.07%)

引用:
原帖由 天真.菲 於 2022-10-5 14:04 發表

條傻閪係足球版被人永久禁言
週圍發難渣,小心
有條傻閪以為日日食大快活…會激死人

引用:
原帖由 Discuss電影會 於 2022-9-6 12:37 發表

社工楊穎琦為一群任性少女開設的“深宵體育館”項目面臨被取消資金的威脅,為了挽救於是她將她們組建為一支閃避球球隊。而在一位失業的前明星運動員教練幫助下,少女們了解到,逃避問題可以 ...
🏐💥波有乜好睇?

呢套ekin謝票時喊一喊,起碼收4仟萬

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2022-10-5 18:13 發表

唔係咁都無自由吖嘛?
真係咁獨裁?!
當然你要講乜係有你自由🤷🏼‍♂️隨便你🤷🏼‍♂️你只係一個冇了解過就作出結論既人🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-10-5 20:03 發表

當然你要講乜係有你自由🤷🏼‍♂️隨便你🤷🏼‍♂️你只係一個冇了解過就作出結論既人🤷🏼‍♂️
憑經驗得出推論都係一樣有參考價值,不用每次都要親身了解!

呢啲戲真係唔會買飛睇

引用:
原帖由 天真.菲 於 2022-10-5 14:04 發表

條傻閪係足球版被人永久禁言
週圍發難渣,小心
4X太郎呢D人....

咪就係4X100水著分子排球版⋯

好睇過飯氣同亞媽第二個👍🏻

睇了嗎

引用:
原帖由 srsv 於 2022-10-6 19:52 發表
睇了嗎
電視台免費播都唔睇, 仲要比錢入場?

肯定膠到爆既9 HEA片

佢自己POSTER都寫明HEA

問頂奧斯卡

引用:
原帖由 ssssss=] 於 2022-10-3 12:49 發表
最好奇係ekin點解會接呢d垃圾片
呢類片放 netflix 都無咩人會睇得哂,太垃圾。。。
劇情低b,笑位又唔好笑
其實唔係笑片黎嘅,係劇情片。不過講到每個球員都有故事,但無再交代,有啲浪費。

本來預唔太嚴謹、胡鬧,頭十分鐘的確
有呢個走勢,但之後發覺想講嘅主題
幾認真,拍得幾觸動,佢又唔係說教式
或懶熱血(但有熱血),所以睇得幾舒服,
但有啲位真係感動,客串演員都幾驚喜

上面有版友講過,8個女仔設定係有,
但篇幅只能講一兩個,拍劇先夠時間,
係有啲可惜,可能為閃避球人數,而個
運動好幫到個主題

剛剛上爆谷一週

鍵盤翻頁
左右