• 瀏覽: 6,418
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
+5

三星堆那些就是中國古代外星人的證據啦,還有就是上古傳說的神明基本上都是外星人。只不過中國人無好像美國人咁殘忍困起啲外星人逼其交出外星科技啫,所以中國科技落後多年

沒有外星人, 人呀, 什麼神明 ? 食神呀

那位上古傳說的神明 ? 女WAR ?

華夏有萬照國同女外星人做愛
寶寶應該出左世了

中國冇外星人報告?你未聽過啫…先唔好講太耐以前既. 對上一次大約係2010年既蕭山機場UFO事件.

https://baike.baidu.com/item/杭州机场不明飞行物事件/12596602

係外星人唔係要碟呀 (唔要不明飛行物)  

引用:
原帖由 novo0704 於 2022-9-20 12:20 發表
係外星人唔係要碟呀 (唔要不明飛行物)  

啲碟要用嚟裝住啲外星人係廚房備用準備入饌

引用:
原帖由 cctvb33 於 2022-9-20 13:41 發表

啲碟要用嚟裝住啲外星人係廚房備用準備入饌
係WOR  碟上  太蔥明.....

引用:
原帖由 novo0704 於 2022-9-20 13:51 發表

係WOR  碟上  太蔥明.....
太蔥明  太好味道

為何樓生你唔知道的,就話中國沒有發生UFO 事件。愚味無知

引用:
原帖由 stocky1010 於 2022-9-22 22:02 發表
為何樓生你唔知道的,就話中國沒有發生UFO 事件。愚味無知
無知先生請睇題目
唔係講緊ufo係講緊外星人

引用:
原帖由 novo0704 於 2022-9-22 23:16 發表

無知先生請睇題目
唔係講緊ufo係講緊外星人
話你知UFO是我駕駛,唔係外星人。

有個好出名嘅記錄係鳳凰山外星人事件

話說有名男子被外星美女俘虜然後交配

先不講外星人 其實有紀錄以嚟 差不多地球上每一個國家都發現有不明飛行物體

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]