• 瀏覽: 15,105
  • 回覆: 46
+2
引用:
原帖由 Pok001 於 2022-9-14 20:08 發表
1. Ibrahima Konate
2. Alexander-Arnold
3. Joel Matip
4. Fabinho
5. Naby Keita
6. Mohamed Salah
7. Luis Diaz
8. Fabio Carvalho
9. Darwin Nunez
10. Virgil van Dijk
你同港女球迷都係注重顏值多過球技,唔怪之得中意睇沖涼多過入波啦

加埋pok guy 夠1隊

Zeronaldo 

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2022-9-14 21:18 發表

你同港女球迷都係注重顏值多過球技,唔怪之得中意睇沖涼多過入波啦
Pok仔應該鍾意有鬍鬚、體毛茂盛的男人 … 你見名單冇 1號出現.

這類post都仲可以長留?

引用:
原帖由 messissem 於 2022-9-15 01:35 發表
版主都係曼迷 同佢有親

無聊、撩事鬥非、招惹仇恨!
版主肯封呢條pokguy帳號未?

人地咩樣關你差事咩

引用:
原帖由 天生夜筍盤 於 2022-9-15 09:43 發表
人地咩樣關你差事咩
呢班球員就算樣衰又如何呢?
唔少都有靚老婆同仔女, 最緊要無犯法, 唔去老強, 唔打細路, 同埋自家球迷唔會叫佢走

引用:
原帖由 messissem 於 2022-9-15 01:35 發表
已檢舉,但冇用

引用:
原帖由 hkpapa852 於 2022-9-15 09:48 發表

呢班球員就算樣衰又如何呢?
唔少都有靚老婆同仔女, 最緊要無犯法, 唔去老強, 唔打細路, 同埋自家球迷唔會叫佢走
點樣衰都唔會揸車撞球迷 唔會打對手嘅頭 唔會逃稅 更唔會係記者會訓教

影撚衰曼迷!

引用:
原帖由 JohnLaiXXL 於 2022-9-15 02:15 發表
無聊、撩事鬥非、招惹仇恨!
版主肯封呢條pokguy帳號未?
封左啦 :

Pok : 2002, 2022, 朗拿度, 足球專家, 理性分析, 奧脫福, 紅魔鬼, 金球獎, 利物浦降班, 死為紅魔鬼, 利物浦雙亞王, ManUtd, 紅魔王, 曼徹斯特之王, 7號, 曼谷 4:0, DSC, 曼聯必勝, 紅魔, G.O.A.T., GOAT, 曼聯後上, 球皇, IsNotPK, 太郎、次郎、三郎、四郎, 101,

PokGuy仔 係想為大家帶來歡樂, 所以先至繼續出 Post

引用:
原帖由 lfc_gerrard 於 2022-9-15 09:49 發表

已檢舉,但冇用
當然啦…

主題標籤 #英超
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]