• 瀏覽: 28,741
  • 回覆: 87
  • 追帖: 2
+5
本主題由 vw1968 於 2022-9-26 17:20 移動
本身又要收人500訂金仲要限2日出機否則殺訂, 落到門市又要等比你早黎排前面既出機客幾十張飛先到你, 加加埋埋成個幾2個鐘, 終於等到飛到你出機SALES同你講要升級指定月貴PLAN先有機, 埋門昆D客升貴價PLAN否則又殺你訂, 呢D係咪叫貼錢買難受?

有冇師兄中招?
歡迎討論
https://www.youtube.com/watch?v=cAmduEzSCGA進入香討影片區

冇係呢間出
係3台出左機,聽日去拎

提示: 違規內容已被屏蔽
仲未執?

Plan,太貴。朋友訂2部,佢話訂時無話要做plan。但去到先話要,甘算啦,因為訂兩部,一部續約,一部要再開新號碼。最後只要在一部,無左500

咁賤

真心話自用冇問題,如果即刻走去放機,一心想賺錢,咁就低九死哈哈

引用:
原帖由 2268 於 2022-9-18 11:52 發表
真心話自用冇問題,如果即刻走去放機,一心想賺錢,咁就低九死哈哈
睇你完全唔了解件事, 錯重點
個問題係SMARTONE劏客迫人超短時間拎機, 唔係就殺訂, 仲要迫人升級食貴PLAN
就算自用, 比人硬食貴PLAN都一頸血
你睇埋人地成件事先講
https://www.facebook.com/channel ... ndpK1pct8o5ijed3H5l

引用:
原帖由 grace1ooo 於 2022-9-18 06:38 發表
冇係呢間出
係3台出左機,聽日去拎
係3台出好過,起馬唔洗等幾個鐘貼錢買難受

引用:
原帖由 Kwoktinkui 於 2022-9-18 10:54 發表
Plan,太貴。朋友訂2部,佢話訂時無話要做plan。但去到先話要,甘算啦,因為訂兩部,一部續約,一部要再開新號碼。最後只要在一部,無左500
oh奶左野,咁仲續約?

引用:
原帖由 2268 於 2022-9-18 11:52 發表
大把人第一水根本係炒

引用:
原帖由 homing1977 於 2022-9-18 08:06 發表
呢間搵笨柒 員工又臭寸
係咪落門市受過氣

幾年前已經中過佢招估唔到咁多年後仲有人中。

當年畀左錢訂,本身冇諗住用iphone, 只係合約到期諗住簽新plan套部新機去放諗住幫補月費,點知佢收完訂之後遲遲都唔發貨,到回收價跌到差唔多walkin 價就話有貨,結果平手走蝕埋iphone plan.

呢間黑店有現貨一定拎去哄新客簽約,落左搭既等吓先!

主題標籤 #iphone
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]