• 瀏覽: 4,000
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
事隔十幾年,噚日買飛送既,今次睇 I max 3d with laser. 搵返個記憶,為下一集準備。

引用:
原帖由 都唔知叫乜好 於 2022-9-18 09:16 發表
事隔十幾年,噚日買飛送既,今次睇 I max 3d with laser. 搵返個記憶,為下一集準備。
喺邊度有得睇?🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-9-18 11:00 發表

喺邊度有得睇?🤷🏼‍♂️
我去k11睇I max

引用:
原帖由 都唔知叫乜好 於 2022-9-18 09:16 發表
送3d鏡
第一次睇時,開頭大半個鐘,差點瞓著😅

我都諗住會去睇

我唔會睇,等年尾第二集好過,第一集只3D藍光睇咗十次都有

引用:
$230太貴啦,不如睇多次Top gun 2重好,激勵下自己。👍🏻👍🏻👍🏻

呢排戲院生意好差咩?咁多打手出黎講套套都好睇!呃鳩你地買飛!

引用:
原帖由 人若流水 於 2022-9-18 19:12 發表
呢排戲院生意好差咩?咁多打手出黎講套套都好睇!呃鳩你地買飛!
c hing ,我冇話好睇,只不過係話去睇多一次啫

引用:
原帖由 pgs1301 於 2022-9-18 18:02 發表

$230太貴啦,不如睇多次Top gun 2重好,激勵下自己。👍🏻👍🏻👍🏻
而家英皇仲未講有冇得做,如果有得做我會揀英皇,因為佢哋網上買飛唔使俾手續費,仲有折添😆😆😆

等緊2

期待第二集,第一集電視都播過

引用:
原帖由 人若流水 於 2022-9-18 19:12 發表
應該有D 效, 近排D票房都好左D

引用:
原帖由 都唔知叫乜好 於 2022-9-18 19:19 發表

c hing ,我冇話好睇,只不過係話去睇多一次啫
我亦冇話你係打手喎!師兄@

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]