• 瀏覽: 30,940
  • 回覆: 92
  • 追帖: 1
+5
本主題由 藍色的雨傘 於 2022-9-23 20:59 移動
引用:
原帖由 Kaokao 於 2022-9-18 13:26 發表
https://youtu.be/M6vzEKkpH-U
致敬版 同流4 都係👎👎

Rolex,珍如拱壁,永久保值

中肯 

引用:
原帖由 Kaokao 於 2022-9-18 13:26 發表
https://youtu.be/M6vzEKkpH-U
咁樣講蝦仔一陣小心比致敬錶佬X之達人咬住唔放過你😂

引用:
原帖由 ballhorsedog 於 2022-9-18 20:49 發表

三四千蚊我真係買apple watch或者seiko 算數

引用:
原帖由 鈣C寶 於 2022-9-18 15:49 發表

致敬版 同流4 都係👎👎
致敬其實比流四質素更差
純質素比較:
真錶>高仿>致敬>Fashion

引用:
原帖由 ballhorsedog 於 2022-9-18 20:49 發表

佢係大圍 蝦仔表舖代言人🤫

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2022-9-18 21:09 發表

三四千蚊我真係買apple watch或者seiko 算數
公平啲講我認為買家睇餸食飯買致敬款無問題,但係有心人一邊力推致敬但又一路踩正宗款就錯得好緊要。

引用:
原帖由 鈣C寶 於 2022-9-18 21:19 發表

佢係大圍 蝦仔表舖代言人🤫
佢何止收咗一間錢😂
如果勞佢可以攞到貨唔知重會唔會咁踩呢😂

引用:
原帖由 ballhorsedog 於 2022-9-18 21:35 發表

公平啲講我認為買家睇餸食飯買致敬款無問題,但係有心人一邊力推致敬但又一路踩正宗款就錯得好緊要。
我唔反對,不過唔會推介俾人。無正宗做得好,何來致敬版🤔

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2022-9-18 21:40 發表

我唔反對,不過唔會推介俾人。無正宗做得好,何來致敬版🤔
因為你唔係靠賣錶維生😂

Youtxbe每日 賣錶  廣告 形形式式 介紹啲  過時 舊到甩牙 不知名 所謂港牌 致敬版 倒模 款式  賣花勁讚花香 價錢真係......聽到得啖笑 ......唔錯學到嘢🤣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]