• 瀏覽: 45,780
  • 回覆: 75
  • 追帖: 1
+2
難得考到車牌冇理由唔出街揸吓,阿爸有兩架車其中一架係7人車,佢話肯借畀我揸吓唯一條件係佢要坐我隔籬睇住我!
學車到考車都係揸細車,揸7人車會唔會好易撞?會唔會好難睇位?到時high花咗阿爸架車又會有排um我!!!
新手揸車出街應該揸細車好定係揸大車先穩陣?考完唔揸驚會生疏呀

過來人,全新車咁會特別小心嘛

引用:
原帖由 testoklee 於 2022-9-19 17:21 發表
過來人,全新車咁會特別小心嘛
新手揸全新車?花咗咪好肉赤

單車

梗係坦克車,不二之選

水陸兩用車

係架!我整花左後重特別小心左添!

引用:
原帖由 大氣晚乘龍快婿 於 2022-9-19 17:07 發表
難得考到車牌冇理由唔出街揸吓,阿爸有兩架車其中一架係7人車,佢話肯借畀我揸吓唯一條件係佢要坐我隔籬睇住我!
學車到考車都係揸細車,揸7人車會唔會好易撞?會唔會好難睇位?到時high花咗阿爸架車又會有排um我!!!
新手揸車出街應該揸細車好定係揸大車先穩陣?考完唔揸驚會生疏呀
E家去報埋貨van考試, 出學牌學揸van, 可以學七人車睇位, 又可以考多個號碼.

揸多D,慢慢來不用急

引用:
原帖由 大氣晚乘龍快婿 於 2022-9-19 17:07 發表
駕駛學院 定係 私人教車師傅?

引用:
坐的士安全

單車

引用:
揸㗎普通sedan
有車頭有車尾

揸7人車,好睇位,係拍街 難啲

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]