• 瀏覽: 12,066
  • 回覆: 42
  • 追帖: 1
+3
本主題由 vw1968 於 2022-9-26 17:19 移動
一個舊客就殺$500訂金, 十個就賺5000
當佢舊客之中只係小部份人訂iphone, 一萬個客就可以賺$5 000 000!
一個red pass真係好好賺!

引用:
原帖由 tomsonwong607 於 2022-9-20 08:07 發表
當佢舊客之中只係小部份人訂iphone, 一萬個客就可以賺$5 000 000!
今時今日咁既服務態度真係好差

Smartone都唔係第一年咁做
只係無見報就少人知,去facebook或者爬文就知多d

全部都係人血黎!!

引用:
原帖由 tomsonwong607 於 2022-9-20 08:07 發表
SMARTONE 又唔係第一次咁做, 小見多怪

引用:
原帖由 berafung37 於 2022-9-20 09:46 發表
Smartone都唔係第一年咁做
只係無見報就少人知,去facebook或者爬文就知多d
唔怪之得SMARTONE 年年都賺咁多, 高層人工又加咁多

引用:
原帖由 tomsonwong607 於 2022-9-20 16:34 發表

搵錢還搵錢, 但錢唔應該咁賺, 個食相好衰格!
你去苦主GROUP 睇SMARTONE 客服幾大口氣!

https://www.facebook.com/groups/
802547134275143/posts/802988087564381
最後,數碼通霍先生(自稱我最大)向本人表示投訴至通訊管理局都冇用,因為都係會Pass番俾佢跟。我會向通訊管理局投訴!另外最大嗰位霍先生代表數碼通表示不會再有人回覆我!我應該再搵其他部門幫手,得到我應有權益。

引用:
原帖由 明唔明我咩 於 2022-9-20 08:51 發表

今時今日咁既服務態度真係好差
SMARTONE高層仲要話投訴至通訊管理局都冇用,因為都係會Pass番俾佢跟。

引用:
原帖由 berafung37 於 2022-9-20 20:36 發表

SMARTONE高層仲要話投訴至通訊管理局都冇用,因為都係會Pass番俾佢跟。
唔通佢地高層之間有"關係"?

佢好多年係咁
俾咗錢又唔係快啲有機,仲要食貴plan

之後都係直接係apple 買
最後仲𨍭埋台

引用:
原帖由 tomsonwong607 於 2022-9-20 16:34 發表

續約plan都係加價

引用:
原帖由 哈囉小菠菜 於 2022-9-20 23:48 發表

續約plan都係加價
問題係當初叫人落訂既條款無講
而且到時鋪頭拎機既條款同當初落訂既條款唔同
仲要要脅D客唔食貴PLAN 就無左$500, 咁好唔公道

引用:
原帖由 berafung37 於 2022-9-20 20:33 發表

搵錢還搵錢, 但錢唔應該咁賺, 個食相好衰格!
你去苦主GROUP 睇SMARTONE 客服幾大口氣!

https://www.facebook.com/groups/
802547134275143/posts/802988087564381
最後,數碼通霍先生(自稱我最大)向本人表示投訴至通訊管理局都冇用,因為都係會Pass番俾佢跟。我會向通訊管理局投訴!另外最大嗰位霍先生代表 ...
真係好大口氣, 高層既口吻仲衰過大耳隆/黑社會
通訊管理局唔管既話, 唔知有咩機構管? 消委會? 定係去東張有用?

引用:
原帖由 tomsonwong607 於 2022-9-21 00:42 發表

真係好大口氣, 高層既口吻仲衰過大耳隆/黑社會
通訊管理局唔管既話, 唔知有咩機構管? 消委會? 定係去東張有用?
更係東張最實際啦, 傳媒威力真係好大!
如果唔係今次有網煤幫手都唔會爆晒佢地大穫出黎, 已經有大把人比數記昆500

引用:
原帖由 tomsonwong607 於 2022-9-21 00:39 發表

問題係當初叫人落訂既條款無講
而且到時鋪頭拎機既條款同當初落訂既條款唔同
仲要要脅D客唔食貴PLAN 就無左$500, 咁好唔公道
其實要客食貴PLAN係不嬲都有, 唔係IPHONE呢單野先存在!
如果本身係數記既客戶想升級個PLAN, 其實唔可以你想升邊隻就邊隻
例同PLAN B唔夠用想升PLAN C係唔可以, 佢地會要你上PLAN D咁樣! 但PLAN B同D已經相差200蚊價位!
但相反如果你係新客就任何PLAN都可以選擇!

主題標籤 #iphone
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]