• 瀏覽: 13,246
  • 回覆: 51
  • 追帖: 2
+7
well.... 有冇聽過,食過金egg?
上網check約$130,十隻

well, 原來只係一粒難食嘅薰egg,來自japan's愛知縣,殼噴咗gold色

好有揾笨feel, 究竟D人食殼定食蛋?

well, 好彩係人哋比我試🤣🤣🤣

well $4.5隻嘅曉,好食不知幾more

永遠懷念貓貓 20110112 咪咪 20200413

唏噓嘅廚房佬 孤獨嘅美食家 冇腳嘅糯米雞

黃色恐怖的年代,一群人打著民主,自由,人權旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
隻金egg egg yellow巧似太overcooked 😅

引用:
原帖由 seek4help 於 2022-9-20 17:28 發表
隻金egg egg yellow巧似太overcooked 😅
好難食

復活節乜色都有

似金色茶葉蛋

🤔中國紅雞蛋馬上賣$130 十隻….

引用:
原帖由 newcome 於 2022-9-20 17:09 發表
well.... 有冇聽過,食過金egg?
上網check約$130十隻

well, 原來只係一粒難食嘅薰egg,來自japan's愛知縣,殼噴咗gold色

好有揾笨feel, 究竟D人食殼定食蛋?

well, 好彩係人哋比我試🤣🤣🤣
...
未食過,味道點?

引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 2022-9-20 17:50 發表
復活節乜色都有
真係金色ga喎~

啲染料食唔食得ga...

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2022-9-20 18:27 發表

未食過,味道點?
唔好嘥$

引用:
原帖由 top11 於 2022-9-20 18:52 發表

真係金色ga喎~

啲染料食唔食得ga...
日本仔嘢。。。已當係幅射蛋食

引用:
原帖由 newcome 於 2022-9-20 18:58 發表

日本仔嘢。。。已當係幅射蛋食
幅射蛋

引用:
原帖由 newcome 於 2022-9-20 18:57 發表

唔好嘥$
係貼咗金箔嘅金蛋

香港好多人一睇到來自japan就同糞金龜見屎一樣!

Shanghainese smoked egg much gooder

引用:
原帖由 velocirapta 於 2022-9-20 21:40 發表
Shanghainese smoked egg much gooder
miles! you still on cruise? enjoy, so jelly!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]