• 瀏覽: 14,926
  • 回覆: 43
頂! 我而家睇到勞工處登左好多2萬蚊左右,岩我做的文職工出現...

引用:
原帖由 pleati88 於 2022-9-20 20:52 發表
頂! 我而家睇到勞工處登左好多2萬蚊左右,岩我做的文職工出現...
妳好搶手🤔

引用:
原帖由 pleati88 於 2022-9-20 20:52 發表
要咩學歷架?

移民潮,係多左好多中層以上位

咁咪考囉

係啦,有咩學歷, 工作經驗要求呢

引用:
師兄,你睇到勞工處登咗好多2萬蚊左右,啱你做的文職工出現。
請問你可以分享一下,通常是什麼行業和職位的工作?
另外,在學歷要求,工作經驗和需要有什麼技能嗎?
願聞其詳!

引用:
原帖由 pleati88 於 20-9-2022 20:52 發表
咁你去send 下, 有冇人約見啦~
可能好快搵到份好既~

引用:
原帖由 pleati88 於 2022/9/20 20:52 發表
因為最低工資已經37.50
以前月入過萬好高人工,現在已經變成二萬多。同一個位同一樣工作

引用:
原帖由 樂天瀟灑的笑容 於 2022-9-21 14:05 發表

師兄,你睇到勞工處登咗好多2萬蚊左右,啱你做的文職工出現。
請問你可以分享一下,通常是什麼行業和職位的工作?
另外,在學歷要求,工作經驗和需要有什麼技能嗎?
願聞其詳!
一般都係物管文員工,我有學位

引用:
原帖由 fc80 於 2022-9-21 16:27 發表

咁你去send 下, 有冇人約見啦~
可能好快搵到份好既~
唔得呀!我身體唔好,如果而家轉工,我未做夠3個月就拿假覆診同做手術...一定過唔到三個月喇
要養好身體先

咩事做手術

引用:
原帖由 東鄉大為明 於 2022-9-21 20:52 發表
咩事做手術
8月割痔瘡後到而家仲未好返...成日要去覆診
9月今日睇骨科醫生,佢叫我去做物理治療同埋有纖維瘤...要割
9月底去睇乳線科,暫時唔知咩事

引用:
原帖由 pleati88 於 2022-9-21 20:58 發表

8月割痔瘡後到而家仲未好返...成日要去覆診
9月今日睇骨科醫生,佢叫我去做物理治療同埋有纖維瘤...要割
9月底去睇乳線科,暫時唔知咩事
身子要緊, 暫時停工休息

引用:
有咩兩萬元以上文職工作出現呢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]