• 瀏覽: 15,341
  • 回覆: 71
  • 追帖: 2
+15
對上一次姪女請我食嘢…. 已經耐到毫無印象!所已今次唔理去邊間,照食可也,因為重點已經唔係喺食物上,係「親情」上!

本嚟話去間好少少,不過平平哋 牛角 都得㗎啦!

四個人,叫咗一個三人餐加啲另叫。餐包嘅沙律

炸甜蕃薯條,食落係咁上下,不過甜入心!

另叫炸魷圈,一般喇!

牛肉壽司,不能入口即溶,要𡁻幾啖!

套餐燒肉料,有牛肉各部位,加豚肉同雞。

另加牛脷,呢個燒落唔錯,腍身夠味。

本嚟有條大 brisket,要用啲技巧嚟燒,因為太用神去燒同食,所以漏咗唔記得影!呢碟係 chuck roll

甜品係燒綿花糖夾餅,好很甜!

好玩又好食,又甜又開心!

如果九點後食係 Happy hours,半價!香港我反而未食過!

Thx for watching!

邪惡.只可一次

引用:
原帖由 onq 於 2022-9-21 02:02 發表
邪惡.只可一次
哈哈,所以要日日 check 住啲血糖指數!

引用:
原帖由 onq 於 2022-9-21 02:29 發表
唔使大驚小怪,只係家庭醫生建議我 check 啫!我有做運動💪🏻,水平大概係 6-6.5 咁上下!

引用:
原帖由 f1kon 於 2022-9-21 02:45 發表

唔使大驚小怪,只係家庭醫生建議我 check 啫!我有做運動💪🏻,水平大概係 6-6.5 咁上下!
幾多先係高?

引用:
原帖由 ltho3k 於 2022-9-21 03:31 發表

幾多先係高?
通常啱啱過 7 就係邊緣,啲見錢開眼嘅醫生一定叫你食藥(有佣抽)!過到 8就係第一級糖尿,一定要食藥同戒口。

引用:
原帖由 f1kon 於 2022-9-21 02:18 發表

哈哈,所以要日日 check 住啲血糖指數!

你唔係日日 check 住, 而係兩星期內秒秒鐘都可以check 住.

引用:
原帖由 3392467 於 2022-9-21 05:26 發表

你唔係日日 check 住, 而係兩星期內秒秒鐘都可以check 住.
哎吖,唔好再圍繞住啲血糖嘢嚟講喇,越嚟越似賣醫療用品廣告!

引用:
原帖由 f1kon 於 2022-9-21 01:59 發表
對上一次姪女請我食嘢…. 已經耐到毫無印象!所已今次唔理去邊間,照食可也,因為重點已經唔係喺食物上,係「親情」上!

...
enjoy

同香港牛角有無唔同,是否同公司

就餐環境

「親情」無價

引用:
原帖由 f1kon 於 2022-9-21 01:59 發表

...
我響trt試過,同香港差不多……反而未試過vc的牛角😅😅😅

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]